Οι «άλλοι» τα πυρηνικά και ο ΠΑΟΚ με σφεντόνες!

paok

Είναι άδικο προς το ποδόσφαιρο και ψυχαναγκασμός προς εμάς το να μη μπορούμε να ασχοληθούμε τόσο με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού και να οδηγούμαστε στο να σχολιάζουμε όλα τα υπόλοιπα εκτός από τα αγωνιστικά. Ο ΠΑΟΚ ξύπνησε. 

Του Θάνου Μπούζα στο metrosport.gr

Έστω και αργά. Έκανε αυτό που έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να κάνει. Να πολεμήσει τον αντίπαλο με όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του και να παρατάξει τις δυνάμεις συσπείρωσης , όμοιες μ’ αυτές που δημιουργήθηκαν όταν του στερήθηκε το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να πάρει την επόμενη χρονιά το νταμπλ περπατώντας.

 Όμως μετά λύπης διαπιστώνουμε ότι αυτή τη στιγμή τα όπλα που σου παρέχει το Ελληνικό κράτος προκειμένου να προστατευτείς αλλά και να τιμωρήσεις αυτούς που σε αδικούν περιορίζονται σε νόμους που εφαρμόζονται κατά το δοκούν και ανάλογα με τον κατήγορο και κατηγορούμενο. Η κάθε δικαστική διαμάχη που αφορά τον Ολυμπιακό, τον Μαρινάκη, τον Καραπαπά και όλους τους τριγύρω είναι από ένα κομμάτι πηλός. 

Το παίρνει ο δικαστής ο εισαγγελέας και συν τω χρόνω δημιουργεί ένα έργο που οδηγεί σε δικαστικές αποφάσεις εκτρώματα που όχι απλώς παραβιάζουν την κοινή λογική αλλά οδηγούν σε συμπεράσματα χειρίστου είδους. Αναφερόμαστε σε χειραγώγηση αθλητικής και ποινικής δικαιοσύνης όπου ο μεγάλος και τρανός παρ’ ότι είναι μόνιμα διωκόμενος με διάφορα τερτίπια, παραθυράκια του νόμου ή ακόμα και ελλείμματα δικαστικής συνείδησης αθωώνεται. 

Για παράδειγμα η δίκη για τα «στημένα»! Το κατηγορητήριο αρχικά είχε κακουργηματικό χαρακτήρα. Άλλαξε ο νόμος και η σύσταση συμμορίας έγινε πλημμέλημα! Σα να μην έφτανε αυτό η «δικαιοσύνη» καθυστέρησε τόσο ώστε να θεωρήσει ο απίστευτος εισαγγελέας Λακαφώσης ότι επήλθε παραγραφή. Σε όλο του το σκεπτικό ο εισαγγελέας αντί να προσπαθήσει να στηρίξει το βούλευμα- κατηγορητήριο προσπάθησε να το αποδημήσει.

 Μάλιστα για να επέλθει παραγραφή κατά τη γνώμη μας αυθαιρέτησε όταν είπε πως η συμμορία ατόνησε προς το τέλος του 2012. Ο κ. Λακαφώσης ήταν και αθλητικός εισαγγελέας. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ; 

Ερώτημα καθόλου ρητορικό όταν ακόμη και στην δικαιοσύνη να καταφύγεις έχοντας πασιφανέστατα το δίκιο με το μέρος σου και διαθέτοντας το καλύτερο νομικό επιτελείο είτε δε θα δικαιωθείς είτε τα αδικήματα θα πάνε στο 2030 και θα παραγραφούν. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ; Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ πρέπει να αφήσει τις σφεντόνες και να αγοράσει πυρηνικά. Μπούλιγκ εσείς μπούλιγκ και μεις. Λάσπη εσείς λύματα βόθρου εμείς. 

Αναγκαστικά ο ΠΑΟΚ από ΠΑΕ πρέπει να μεταβληθεί σε ένα μέρος της σε εταιρία που θα πολεμά με μέσα ενημέρωσης, με καταγγελίες και ότι άλλο μπορεί να δημιουργήσει σοβαρή ζημιά, τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Εμείς δεν μπορούμε να προτείνουμε όπλα! Δεν είμαστε μέσα στον πόλεμο. 

Όμως στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν και πρέπει όχι να αντεπιτεθούν αλλά να διαλύσουν αυτό το σάπιο καθεστώς. Δε μπορεί ένας που χρωστά δεκάδες εκατομμύρια παντού και δεν επενδύει στην ομάδα του να είναι κυρίαρχος των πάντων με τόσο μεγάλη άνεση!! Βρείτε τον τρόπο και όλοι μα όλοι θα σας ακολουθήσουν . Γιατί αυτό το ποδοσφαιρικό βδέλυγμα πρέπει να επιστρέψει στο βόθρο που το γέννησε.

Υ.Γ. ΤΟ 48ωρο κ. Χρυσόγονε δε δίνεται στον παίκτη ως προθεσμία που αν δεν την τηρήσει θα καταστραφεί. Δίνεται διότι είναι φανερό ότι αν κάποιος δεν κάνει την καταγγελία μέσα σε 48 ώρες… διαπραγματεύεται τη δωροδοκία του. Γι’ αυτό δίνεται αυτή η προθεσμία. Πόσο σανό πια!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*