Προσηλωμένος στο στόχο ο Ιβάν Σαββίδης παρά τη μεγάλη νίκη επί του ΟΣΦΠ – Νέα Τούμπα και προπονητικό

Αποφασισμένος να δρομολογήσει εξελίξεις στο προπονητικό κέντρο και στο πρότζεκτ της Νέας Τούμπας εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους συνεργάτες του στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου αναλύθηκε και συζητήθηκε η βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη στρατηγική για όλα τα θέματα και τα μέλη τοποθετήθηκαν για τον τομέα ευθύνης τους. Έγινε μια συνολική εκτίμηση της κατάστασης στην ομάδα και συμφωνήθηκε το σχέδιο ενεργειών στο εξής, ανά τομέα.

1. Νέα Τούμπα και προπονητικό

Αυτό που απορρέει από πλευράς ΠΑΟΚ είναι πως το προπονητικό κέντρο βρίσκεται -πια- σε διαδικασία υλοποίησης, με τις ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες να είναι προ των πυλών. Αναφορικά με τη Νέα Τούμπα, εκφράστηκε ακόμη μια φορά η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε απροσδόκητα εμπόδια.

2. Στήριξη με πράξεις στον Ραζβάν

Στο τραπέζι τέθηκε και το αγωνιστικό, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου να επισημαίνει «έχουμε σύμπνοια με τον Ραζβάν στο ότι πρέπει πάντα να επικεντρώνουμε την απόλυτη προσοχή μας στο αμέσως επόμενο ματς». Ο Σαββίδης εκδήλωσε την διάθεσή του να συνεχίσει την ενίσχυση τον Γενάρη, με δεδομένο πως η ομάδα ανταποκρίνεται στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

3. Σύμπνοια και συσπείρωση!

Εκεί που θα πρέπει να σταθεί κανείς είναι και στο κομμάτι της συσπείρωσης που ζήτησε ο πρόεδρος του Δικεφάλου, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως ο ΠΑΟΚ άλλαξε το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από τις «μάχες» που έδωσε:

«Έχουμε πετύχει να είμαστε βασικός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς την έγκριση του οποίου δεν μπορεί να προχωρήσει καμία αλλαγή πια. Οι δικές μας μάχες άλλαξαν το τοπίο και οι μάχες αυτές θα διαρκούν για πάντα, προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται όλο και πιο δίκαιο. Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε».

Γι΄αυτό και ζήτησε να υπάρχει απολύτως υγιές κλίμα μέσα και γύρω από την Τούμπα. Τόνισε ιδιαιτέρως ότι: «η εποχή χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, πίστη και στήριξη στην ομάδα, που πια θα μπει στο στόχαστρο των αντιπάλων. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε περιττά προβλήματα και διχόνοιες. Στόχος μας είναι να ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει και όλοι πρέπει να στοχεύσουμε εκεί. Δεν θα μας χαριστεί τίποτα, όπως δεν μας χαρίστηκε ποτέ στην Ιστορία μας. Ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε μόνοι μας, όταν καταφέραμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και όταν δεν δώσαμε το παραμικρό δικαίωμα να μας σταματήσουν με πλάγιους τρόπους».

Πηγή sdna.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*