ΠΑΟΚ: «Ο Αυγενάκης να συστήνεται ως Υφυπουργός Ολυμπιακού»

touba

Οι αιχμές του Λευτέρη Αυγενάκη για ΠΑΟΚ και Μάκη Γκαγκάτση δεν έμειναν αναπάντητες από τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι σε έντονο ύφος, προέτρεψαν τον Υφυπουργό να συστήνεται πλέον… ως Υφυπουργός Ολυμπιακού και όχι Αθλητισμού!

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Λευτέρης Αυγενάκης σημείωσε μεταξύ άλλων πως ένας εκπρόσωπος ομάδας (εννοώντας εμμέσως τον Μάκη Γκαγκάτση) «τορπιλίζει» την προσπάθεια που γίνεται:

«Ενώ έχω μια απόφαση της Super League που μου λένε ότι είναι ομόφωνη, στη συνέχεια βλέπω από κάποιους εκπροσώπους ή εκπρόσωπο ομάδας, να τορπιλίζει και να… πυροβολεί την απόφαση που όπως μου λένε, ήταν ομόφωνη».

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ δεν άφησε αναπάντητη τη τοποθέτηση Αυγενάκη, τονίζοντας πως: «Οι χθεσινές δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη, δεν επιβεβαιώνουν απλά όσα του έχουμε κατά καιρούς προσάψει, αλλά ότι έχει το ακαταλόγιστο.

Αναφέρθηκε σε «ομόφωνη απόφαση της λίγκας», παραβλέποντας πως οι παραφωνίες τον συντροφεύουν από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του.

Η συγκεκριμένη απόφαση στην οποία συμφωνήσαμε άπαντες, αφορούσε διεξαγωγή των πλέι οφ με περιορισμένο αριθμό φιλάθλων στα γήπεδα.

Όχι να γίνουν κάποια παιγνίδια με κόσμο και άλλα σε εντελώς άδεια γήπεδα, όπως συμφέρει στην ομάδα της οποίας εκτελεί εντολές.

Κι αν τα τελευταία έχουν τεκμηριωθεί επαρκώς, πλέον αναδεικνύει και θρασύτητα μιλώντας για «καθαρές και έντιμες κουβέντες», προκειμένου να στηρίξει την άκρως μεροληπτική στάση του.

Το πιο έντιμο και καθαρό που θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος, θα ήταν να συστήνεται πλέον και επισήμως ως υφυπουργός Ολυμπιακού και όχι αθλητισμού».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*