Ο Αυγενάκης «βλέπει» εκτόνωση!! των κινητοποιήσεων των αγροτών και απειλεί «Η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει τα τρακτέρ στην Αθήνα»

«Η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να κατέβουν τα τρακτέρ στην Αθήνα, όμως είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο», είπε στα «Παραπολιτικά» 90,1 ο Λευτέρης Αυγενάκης

«Θεωρώ πως οι κινητοποιήσεις είναι σε μια φάση εκτόνωσης», δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης, στα «Παραπολιτικά» 90,1 και την εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί», με τους Βασίλη Σκουρή και Σωτήρη Ξενάκη, για τα μπλόκα των αγροτών και τα αποτελέσματα από τη χθεσινή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αγρότες.
«Ήταν μια συζήτηση πραγματικά ειλικρινής, πολιτισμένη, εξαιρετικά ποιοτική. Οι τοποθετήσεις τους ήταν μετρημένες, ακριβείς και ήταν και καλά διαβασμένοι και καλώς, γιατί έτσι βοήθησε να γίνει μια συζήτηση επίπεδου και ένας πραγματικός διάλογος, να ακουστούν πράγματα που τους αφορούν και θα μπορούσε και η κυβέρνηση να γίνει πιο πλούσια σε πληροφορίες αλλά και να ανταποκριθεί ο πρωθυπουργός μέχρι εκεί που εκείνος κρίνει γιατί έχει πλήρη εικόνα», είπε ο κ. Αυγενάκης.

Ερωτηθείς τι θα πράξει η κυβέρνηση στην περίπτωση που κατέβουν τα τρακτέρ στην Αθήνα, ο κ. Αυγενάκης είπε: «Είναι κάτι το οποίο σαφώς δεν θα επιτρέψει η κυβέρνηση, αλλά από εκεί και πέρα είναι αρμοδιότητα του υπουργού Δημόσιας Τάξης. Η κυβέρνηση είναι ενάντια στο κλείσιμο των δρόμων, είμαστε ξεκάθαρα αρνητικοί σε κάθε αναστάτωση της λειτουργίας της αγοράς. Εμείς ακούμε, είμαστε εδώ, είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο, πραγματικά υπάρχει διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας, γιατί η ΝΔ δεν ασχολήθηκε χθες, είναι διαχρονικά στο πλευρό των αγροτών».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*