Παντακίδης στο SDNA: «Ζούμε ένα όνειρο με την άνοδο του Αριστοτέλη Σκύδρας στη Volley League»

pantakidis

Άνοδος στη Volley League με την γενέτειρά του, την Σκύδρα, τίτλοι και ευρωπαϊκές παρουσίες με την ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Παντακίδης τα έχει ζήσει όλα στη βολεϊκή του καριέρα, κάτι που εκμυστηρεύεται και στο SDNA σε μία συνέντευξη που τα έχει… όλα, για έναν αθλητή που παρά τις δυσκολίες και ατυχίες που αντιμετώπισε δεν τα παράτησε ποτέ.

Πρώτο θέμα συζήτησης, ήταν η επιστροφή μετά από 41 χρόνια για τoν Αριστοτέλη Σκύδρας στη Volley League. Μια πόλη 6000 κατοίκων, που του χρόνου θα βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια:

«Είναι μια μικρή πόλη σε πληθυσμό αλλά τόσο μεγάλη στο χώρο του βόλεϊ. Επιστροφή λοιπόν μετά από 40 χρόνια. Πραγματικά ζούμε ένα… όνειρο. Είναι μία τεράστια επιτυχία για την πόλη μας, το γεγονός ότι ο Αριστοτέλης θα είναι του χρόνου στην πρώτη κατηγορία».

– Τα συναισθήματα σου που έγινες μέρος της ιστορίας του τόπου σου; Νιώθεις πως πλέον κατάφερες όλα όσα ήθελες; Τίτλους με την ομάδα σου, τον ΠΑΟΚ και άνοδο με την ομάδα της πόλης σου:

«Νιώθω πολύ τυχερός. Έχω κατακτήσει τίτλους με την ομάδα της καρδιάς μου, τον ΠΑΟΚ και έχω πετύχει ένα τεράστιο τίτλο με την ομάδα της πόλης μου, την ομάδα που ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ».

– Γύρισες να παίξεις στη Σκύδρα απλώς για να διατηρήσεις την επαφή σου με το άθλημα μετά το θέμα που είχες και σταμάτησες το βόλεϊ από τον ΠΑΟΚ, πίστευες ποτέ πως θα πετύχεις αυτό που έγινε στην Ορεστιάδα, δηλαδή να επιστρέψεις στην Volley League με την ομάδα που σε ανέδειξε και ξεκίνησες την καριέρα σου;

«Είναι αλήθεια ότι μετά τον τραυματισμό που είχα όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ δεν πίστευα ότι έτσι ξαφνικά πρέπει να σταματήσω το βόλεϊ. Γύρισα στη Σκύδρα να παίξω τελείως… χαλαρά για να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα και τα νέα παιδιά αλλά χρόνο με τον χρόνο έβλεπα ότι η διοίκηση έβαζε άλλους στόχους και έτσι άρχισα να ονειρεύομαι ότι μπορούμε να πάμε την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια, όπως και έγινε!».

– Θα σε δούμε και τη νέα χρόνια στη Volley League; Νιώθεις έτοιμος ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις;

«Το αν θα με δείτε στη Volley League είναι ακόμα άγνωστο. To θέλω πολύ αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο για εμένα, θα δείξει…».

– Σε περίπτωση που θα αγωνιστείς, πώς θα σου φανεί να βρεθείς αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ;

«Δεν γίνεται να βρεθώ αντίπαλος του ΠΑΟΚ γιατί δεν μπορώ να πω την λέξη αντίπαλος για την ομάδα της καρδιάς μου… Θα είναι σίγουρα δύσκολο».

– Και τέλος, ένα μήνυμα προς τον κόσμο της Σκύδρας που ειδικά στα τελευταία παιχνίδια γέμισε το γήπεδο και σας υποστήριξε και είναι… διψασμένος για να δει τον Αριστοτέλη στη Volley League:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Σκύδρας που ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε να κάνουμε το πιο ωραίο ταξίδι!».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*