Οι πολίτες δεν μπορούν να διαχειριστούν την ακρίβεια, ο Γεωργιάδης τους λέει μίζερους, γιατί το αγγούρι έπεσε και τα μέσα του Πειραιά τον αποθεώνουν για την ετοιμότητα του!!!

georgiadis

Έντονη αντιπαράθεση είχαν κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και η δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπούλου για την ακρίβεια και την άνοδο των τιμών.

Αφορμή στάθηκαν οι τιμές των οπωροκηπευκτικών, με τις… τιμές των αγγουριών στις οποίες αναφέρθηκε η δημοσιογράφος, να βρίσκονται στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μη αντιλαμβανόμενος την οικονομική δυσκολία που αντιμετωπίζουν χιλιάδες νοικοκυριά με προκλητικό ύφος ανέφερε για κλάψα και μιζέρια όσον αναφέρουν για ακρίβεια.

“Σταματήστε την κλάψα και τη μιζέρια κυρία μου, βλάπτετε την Ελλάδα” είπε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στην κ. Καλογεροπούλου, παραθέτοντας στοιχεία από τη σελίδα e-katanalotis σχετικά με τις τιμές. “Μείον 39% είναι αυτή την εβδομάδα τα αγγούρια”, συνέχισε απαντώντας σε έντονο τόνο.

Βέβαια ενώ η κατακραυγή για τον υπουργό ήταν γενικευμένη και για την απάντηση και για το ύφος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με έδρα τον Πειραιά θεώρησαν ότι ο υπουργός εντυπωσίασε με την ετοιμότητα του.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*