Βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok: Τι γίνεται στις συναντήσεις των 27 στις Βρυξέλλες

Νέο βίντεο ανέβασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στην εφαρμογή «TikTok», στο οποίο καταγραφεί στιγμές από τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ΕΕ στις Βρυξέλλες και αποκαλύπτει τι γίνεται κατά τη διάρκεια αυτής.

Ο πρωθυπουργός θέλησε να δείξει όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες κατά τη διάρκεια Συνόδου Κορυφής των ηγετών της ΕΕ. Στο βίντεο που ανέβηκε το βράδυ της Τρίτης (31.10.2023) στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταφέρει το κλίμα κατά τη Σύνοδο Κορυφής για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Αρχικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά με τον ομόλογό του στο Λουξεμβούργο και του ζητάει να πει κάτι στα ελληνικά.

«Καλημέρα, καλά, μια χαρά, ευχαριστώ πολύ», του απαντάει ο Ξαβιέ Μπετέλ με τον Έλληνα πρωθυπουργό να τον ρωτάει αν επιθυμεί να προσθέσει κάτι ακόμα. «Χρόνια Πολλά» λέει ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης μιλά με τους ηγέτες άλλων χωρών, ενώ στη συνέχεια βρίσκεται στα γραφεία της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης με τον ίδιο να ακούγεται να λέει: «Υπάρχει μια ατζέντα, έχουμε πολλά θέματα να συζητήσουμε».

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, Βραΐλας Ιωάννης (Πρέσβης/Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην ΕΕ) και Αριστοτελία Πελώνη (Σύμβουλος σε Διεθνή Θέματα και Σχέσεις με Διεθνή ΜΜΕ) κάνουν μια μικρή ξενάγηση στον χώρο παρέχοντας ορισμένες πληροφορίες για τη Σύνοδο, πριν το τετ α τετ Μητσοτάκη με την πρόεδρο της Κομισιόν και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει: «Κάναμε ένα διάλειμμα και μιλήσαμε με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής. Τώρα μπαίνουμε ξανά μέσα και αφήνουμε τα τηλέφωνα κλειδωμένα σε ένα ερμάριο».

Συνεχίζει εξηγώντας πως λειτουργεί η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες.

@kyriakosmitsotakis_

Τι γίνεται στις Βρυξέλλες 🇧🇪❓

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*