Ο Τσάβι “έχρισε” τον παίκτη της νέας εποχής στη Μπάρτσα!

xavi

Η Μπαρτσελόνα δε βρίσκεται στο καλύτερό της φεγγάρι τα τελευταία χρόνια. Έπειτα από τις σταδιακές αποχωρήσεις των Τσάβι και Ινιέστα, οι Καταλανοί φαίνεται να έχουν χάσει λίγο από το DNA τους, μετρώντας συνεχόμενες ευρωπαϊκές αποτυχίες.

Σύμφωνα με τον Τσάβι, στη νέα εποχή της Μπάρτσα, υπάρχει ένας παίκτης που μπορεί να γράψει ιστορία. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Φρένκι Ντε Γιονγκ. Ο θρυλικός αρχηγός των Καταλανών βλέπει στον Ολλανδό ποδοσφαιριστή όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να πετύχει με τους Μπλαουγκράνα.

Τον θεωρώ ένα παίκτη που μπορεί να γράψει ιστορία στη Μπαρτσελόνα. Χάρηκα πολύ όταν υπέγραψε στην ομάδα και του έδωσα τα συγχαρητήριά μου. Είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Δεν φοβάται να πάρει τη μπάλα σε επικίνδυνους χώρους. Είναι πραγματικά πολύ καλός.

Οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο παίζουν για τη Μπαρτσελόνα. Έτσι, όλοι χρειάζονται χρόνο να προσαρμοστούν σε αυτή τη νέα κουλτούρα. Όμως, δεν χρειάζεται να τον συγκρίνετε με εμάς. Δεν είναι δίκαιο για τον ίδιο τον παίκτη. Ο Ντε Γιονγκ είναι ο Ντε Γιονγκ. Δεν έχει να κάνει σε τίποτα ούτε με εμένα, ούτε με τον Ινιέστα, ούτε με τον Μπουσκέτς. Είναι τελείως διαφορετικός”, ήταν τα λόγια του Τσάβι.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*