Ο θρίαμβος Κασσελάκη, τι πλήρωσε ο Αχτσιόγλου και τι θα στηρίξουν οι υπόλοιποι την επόμενη Κυριακή

Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε η πρωτιά του Στέφανου Κασσελάκη στις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι σκαμπάζουν στοιχειωδώς από πολιτική είχαν αντιληφθεί τον κινηματικό χαρακτήρα που είχε λάβει με το «καλημέρα» η υποψηφιότητα Κασσελάκη. Αυτό ακριβώς το κινηματικό επιβεβαιώθηκε και στο αποτέλεσμα.

Την επόμενη Κυριακή

Την επόμενη Κυριακή ο Νίκος Παππάς, που μισεί τον Τζανακόπουλο, θα βγει και θα στηρίξει τον Κασσελάκη, ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα δώσει στήριξη στην Έφη Αχτσιόγλου.

Ποιος θα εκπροσωπεί ΣΥΡΙΖΑ με εκλογή Κασσελάκη

Στην περίπτωση που επικρατήσει ο Κασσελάκης, αυτομάτως προκύπτει θέμα εκπροσώπησης του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Ένα από τα πρόσωπα που φαίνεται ότι έχει πολλές πιθανότητες να ηγηθεί της ΚΟ είναι ο παλιός ναύαρχος και νυν βουλευτής Ευάγγελος Αποστολάκης. Μιλάμε περί ενός προσώπου που, εκτός των άλλων, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προέδρου Αλέξη Τσίπρα, ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με πολλά εγχώρια και όχι μόνο… συστήματα.

Αυτό πλήρωσε η Αχτσιόγλου

Αναλύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι η Έφη Αχτσιόγλου πλήρωσε πανάκριβα τον σύντροφό της, Δημήτρη Τζανακόπουλο. Έναν άνθρωπο που αποτελεί κόκκινο πανί για τη συντριπτική πλειοψηφία των ΣΥΡΙΖΑίων. Η τοξικότητα  του χαρακτήρα του Τζανακόπουλου στάθηκε αφορμή για να απομακρυνθούν πολλά από τα στελέχη που κατέληξαν στον Κασσελάκη. Πώς το λέμε αυτό με τις αμαρτίες; Κάπως έτσι, απλά εν προκειμένω τις αμαρτίες τις πληρώνει η σύντροφος.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*