Ο Μητσοτάκης δίνει το χρίσμα στον Χαρδαλιά – Ο Πατούλης δεν αποσύρει την υποψηφιότητα του

Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς θα είναι ο εκλεκτός την ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr.

Πρόκειται για προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα όσοι γνωρίζουν το σχετικό παρασκήνιο αναφέρουν ότι πρόκειται για μια ιδέα που είχε συζητηθεί μεταξύ των δυο ανδρών και πριν από 1,5 χρόνο. Ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις που σχετίζονται με τον νυν περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι την επανάφερε στο προσκήνιο.

Έτσι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αύριο το αργότερο την Τρίτη θα υπάρξει συνάντηση του Μητσοτάκη – Χαρδαλιά, όπου και θα επισημοποιηθεί η «κάθοδος» του δεύτερου στην περιφέρεια Αττικης.

Η υποψηφιότητα Χαρδαλιά ανέφεραν αξιόπιστες κυβερνητικές πήγες «είναι επι της ουσίας μια υποψηφιότητα Μητσοτάκη», με δεδομένη την διαχρονική εμπιστοσύνη που τρέφει στο πρόσωπο του υφυπουργού Άμυνας ο πρωθυπουργός.

Στο μεταξύ ο νυν περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση και αποδεκτή πως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την κούρσα, αποσύροντας την υποψηφιότητα του.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*