Ο κύβος ερρίφθη: Πάμε σε εκλογές…

ekloges kalpes stauroi

Ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται και δημιουργούνται σκέψεις για την επόμενη μέρα, αφού κανείς δεν ξέρει τι θα αφήσει πίσω της η σύγκρουση, η ακρίβεια έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στην Ελλάδα.

Βασικά αγαθά έχουν πάρει την… ανιούσα και το εθνικό fast food, το σουβλάκι, κοντεύει να κοστίσει περίπου όσο ένα πακέτο τσιγάρα αφού η τιμή του σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει και τα 4 ευρώ. Από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους για τους καταναλωτές είναι η τιμή της βενζίνης που έχει πάρει την ανηφόρα και ξεπερνά πλέον τα 2 ευρώ, ενώ μεγάλη είναι η διαφορά και στους λογαριασμούς ρεύματος που… ζαλίζουν πολλούς καταναλωτές.

Επίσης η συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη στην Κωνσταντινούπολη, φαίνεται προς ώρας να ρίχνει τους τόνους της έντασης μεταξύ των δύο χωρών, γεγονός που δίνει χρόνο και στα δυο μέρη, να ασχοληθούν με τις επιπτώσεις του πολέμου. Οι συνέπειες όμως στην οικονομία της Ευρώπης και της χώρας μας, θα είναι μεγάλες και θα έχουν βάθος χρόνου.

Ο πόλεμος και η ακρίβεια που απασχολούν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού φέρνει και την απόφαση για εκλογές. Η απόφαση για διενέργεια εκλογών φαίνεται πως είναι ειλημμένη και το ερώτημα που απομένει είναι αν θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο ή τον Μάιο. Πληροφορίες αναφέρουν πως προκρίνεται η λύση για εκλογές τον Μάιο.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*