Νέο παραλήρημα Άδωνι: Καλεί το FBI να μάθει από την ελληνική αστυνομία πώς γίνονται οι δουλειές

adonis

Μαθήματα στο FBI αποφάσισε να κάνει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, δηλώνοντας ότι «έχει χάσει πάσα ιδέα», λόγω των ενεργειών του στην υπόθεση της Novartis.

Μάλιστα, κάλεσε τις αμερικανικές αρχές να πάρουν μαθήματα από την ελληνική αστυνομία.

«Από την ποιότητα των ερευνών που διαβάζω για τη Novartis και το FBI έχω χάσει πάσα ιδέα για το FBI. Μάλλον πρέπει να μάθουν από την ελληνική αστυνομία πώς γίνονται οι δουλειές, γιατί δεν τους βλέπω καλά» ανέφερε συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας την Τετάρτη σε εκπομπή του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε:

«Για να πούμε για σκάνδαλο Novartis θα πρέπει να υπάρξει μια καταδικαστική απόφαση», ενώ συνέχισε αναφερόμενος στη θητεία του ως υπουργός Υγείας και είπε: «Δεν γνωρίζω η Novartis να έκανε κάτι διαφορετικό από τις άλλες εταιρείες. Όσο ήταν σκάνδαλο ο τρόπος που οι άλλες εταιρείες μέσω των ιατρικών επισκεπτών, των συνεδρίων και των διαφημίσεων, κατάφεραν να πετύχουν μεγαλύτερη συνταγογράφηση των προϊόντων τους, κατά τον ίδιο τρόπο το έκανε η Novartis. Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι που να έκανε η Novartis περισσότερο από τις άλλες εταιρείες».

Πηγή: thepressproject.gr 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*