Με μεγάλη επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας στο Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία

Μια πολύ όμορφη διοργάνωση με πρωτοφανή συμμετοχή 15 σωματείων από όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο με 350 αθλήτες και αθλήτριες που απαρτίσαν 190 πληρωματα στα 22 αγωνίσματα των αγώνων διεξήχθη σήμερα στις 1 Οκτωβρίου στο Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία. Μια διοργάνωση με αρωγό και Συνδιοργανωτη το Δήμο Πέλλας, με τη στήριξη της Περιφέρειακης Ενότητα Πέλλας και υπό την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ.
Ευχαριστούμε πολύ όσους μας στήριξαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και γέμισαν τις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου στο Λουδία.
Ευχαριστούμε θερμά τους δεκάδες εθελοντές που μας βοήθησαν με τις προετοιμασίες και τη διεξαγωγή της σημερινής μέρας. Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο σύσσωμη είναι και έτοιμη για μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που μας προσφεραν τα προϊόντα τους για να προσφέρουμε στους ομίλους και στους αθλητές και μας στήριξαν με την οικονομική τους ενίσχυση.
Συγκεκριμένα:
🔹Αγροζυμη – αφοί Μαρταβατζογλου
🔹Καζακης Αποστόλος
🔹Pella’s Delicasies – Πραγκαλακη
🔹Ρόδι hellas POM STAR – Κασσιδης Στέφανος
🔹Στοικος Μάρκετ
🔹Μήλα Παπαντωνίου Κυριάκος
🔹Εποχες καφέ
🔹Γεωργαλάς
🔹Φράγκος ταπητοκαθαριστηρια
🔹CAMELINO
🔹Alterra
🔹Μουρατιδης Γιώργος
Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμο Πέλλας, που βρίσκετε παντα δίπλα στον Ναυτικο Όμιλο Γιαννιτσών σε κάθε διοργάνωση και μας πρόσφερει όλα τα εχέγγυα μέσα για να αναδείξουμε το μοναδικό Ναυταθλητικό σωματείο του νομού Πέλλας, τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών και το Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία, ενα στολίδι για την περιοχή μας. Καθώς επίσης και την Περιφέρειακη Ενότητα Πέλλας που μας στηρίζει σε κάθε δράση μας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*