Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών: Τα αποτελέσματα της ομάδας την 3η αγωνιστική μέρα του 89ου Π.Π.Κ.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των τελικών και 3η αγωνιστική μέρα της διοργάνωσης του 89ου Π.Π.Κ που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά με εξαιρετικές συνθήκες και με δυνατούς τελικούς. Τα αποτελέσματα της ομάδας του Ναυτικου Ομιλου Γιαννιτσών συγκεκριμένα :
🛶Τετρακωπος Άνευ Εφήβων: Μαλιουφας Ιωάννης – Μπακιρτζης Θεόδωρος – Φράγκος Λάζαρος – Γκοτσιδης Ηλίας :4οι στον Α Τελικό
🛶1Χ Νεανίδων : Μουρατιδου Λιλα :3η στον Β τελικό
🛶2Χ Εφήβων : Σταυρακακης Αγαθωνας – Σπυριδης Ναπολέων : 6οι στον Β τελικό
🛶4Χ Νεανίδων : Κιοσελάκη Εύα – Καλαιτζη Παναγιώτα – Πετσου Έλενα – Χοντου Μαρία : 5ες στον Β τελικό.
Συγχαρητήρια στους αθλητές για την προσπάθεια τους και για την αντιπροσώπευση του ΝΟΓ στην Α φάση του ΠΠΚ καθώς επίσης και στους προπονητές μας Τσαλικίδη Βασίλη και Μπαλλη Κατερίνα για την προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας και την στήριξη των αθλητών σε όλα τα στάδια των αγώνων που καθοδηγούσαν και εμψυχώναν τους αθλητές.
Την Κυριακή και τελευταία μέρα των αγώνων θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε τρεις μεγάλους τελικούς τους αθλητές μας στο 1Χ Γυναικών(11:00), 2Χ Ελ. Βαρών Ανδρών (9:30) και 8+ Γυναικών (12:00) με την επιστροφή αθλητών που έχουν χαρίσει μετάλλια στον Ναυτικο Όμιλο Γιαννιτσών όπως οι αδελφές Σταυρακακη, ο Σεραφείμ Χατζηδάκης, οι αδερφές Μπαλλη, η Σαλλη Δανάη, η Κατερίνα Μπαλλη, η Αρετακη Αννετα καθώς και η παγκόσμια πρωταθλήτρια μας Ευαγγελία Φράγκου.
Καλή επιτυχία στα πληρωματα μας και καλή συνέχεια στους αγώνες τους με την ελπίδα να τους χαρούμε στο βάθρο των νικητών!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*