Ιγνατιάδου: Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση εγκαινιάσαμε τη βιβλιοθήκη του Γυμνασίου- Λυκείου Καλής,

“Αν έχεις έναν κήπο και μία βιβλιοθήκη, έχεις όλα όσα σου χρειάζονται”..
Κικέρων…
Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση εγκαινιάσαμε χθες τη βιβλιοθήκη του Γυμνασίου- Λυκείου Καλής, με την ευχή να είναι πάντα γεμάτη από χαρούμενα παιδιά και εκπαιδευτικούς, που αγαπούν τα βιβλία, την ανάγνωση, τις γνώσεις.
Συγκίνηση διότι δόθηκε το όνομα της αείμνηστης Αικατερίνης Χαραντώνη, συνδημότισσας μας που πολύ πρόωρα, σε ηλικία μόλις 29 ετών, έφυγε από τη ζωή και αγαπούσε πολύ τα βιβλία και το διάβασμα.
Οι γονείς της Τάκης και Ελένη Χαραντώνη, δώρισαν μεγάλο αριθμό των βιβλίων της στη βιβλιοθήκη, μας μίλησαν για την Κατερίνα, μας συγκίνησαν και με την πράξη τους αυτή διατηρούν άσβεστη τη μνήμη της.
Η πρωτοβουλία για την ίδρυση της βιβλιοθήκης ανήκει στο διευθυντή του Γυμνασίου Καλής, Ηλία Αναγνωστάκο και στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου- Λυκείου Καλής.
Φυσικά ο Δήμος Σκύδρας, ανταποκρίθηκε αμέσως, χρηματοδότησε από κοινού με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων την κατασκευή του επίπλου της βιβλιοθήκης, επιπλέον αγόρασε βιβλία, τα απαιτούμενα τραπέζια και καρέκλες για την ανάγνωση, ενέργειες που προστίθενται σε όλα τα μικρά και μεγάλα μας έργα στη σχολική μονάδα, όπως το μεγάλο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του σχολείου, η αγορά του απαραίτητου ηλεκτρολογικού, ηλεκτρονικού, αθλητικού και εν γένει εκπαιδευτικού υλικού, η τοποθέτηση συναγερμού κλπ, οι απαραίτητες οικοδομικές παρεμβάσεις κλπ.
Θέλω να ευχαριστήσω τους διευθυντές του Γυμνασίου και Λυκείου Καλής, όλους τους εκπαιδευτικούς, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, τον πρόεδρο Άγγελο Γιακαμόζη και όλα τα μέλη του ΔΣ για την όμορφη συνεργασία επ ωφελεία της σχολικής μονάδας και των παιδιών μας, την οικογένεια Χαραντώνη για την υπέροχη και ουσιαστική προσφορά τους στη μνήμη της Αικατερίνης Χαραντώνη..ας είναι αιώνια η μνήμη της Κατερίνας και η οικογένεια της να έχει υγεία και χαρές μόνο…

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*