Δήμος Αλμωπίας: Μαθητές και μαθήτριες του 2ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας επισκέφθηκαν

Με νότες χαράς γέμισε σήμερα στις 07/04/2023, το Δημαρχείο από μικρούς μαθητές και μαθήτριες του 2ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους και γονείς, οι οποίοι επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αλμωπίας, Μπάτση Χρήστο.
Στην υποδοχή των μαθητών παρευρέθηκε επίσης η Αντιδήμαρχος Περιβάλοντος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Νάνου Πολυξένη.
Αρχικά, οι μικροί μαθητές εμπλούτισαν με τις φωνές τους, τον χώρο του Δημαρχείου με τα Κάλαντα του Λαζάρου. Εν συνεχεία, προχώρησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ο Δήμαρχος απάντησε στις ερωτήσεις των μικρών μαθητών θέτοντας ισχυρές βάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.
Κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας δέχτηκε μια πασχαλινή λαμπάδα, ένα τετράδιο γεμάτο ζωγραφιές, αναφορικά με τον τρόπο που φαντάζονται οι μικροί μαθητές την αυλή του σχολείου τους, όπως και, ευχετήριες κάρτες ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα.
Ο Δήμαρχος, με την σειρά του, πρόσφερε γλυκίσματα σε όλους τους μικρούς επισκέπτες και έδωσε μια υπόσχεση πού γέμισε με χαμόγελα τα πρόσωπα των μικρών επισκεπτών. Την αποστολή παγωτών κατά τις πρώτες ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*