Η προτροπή της Καρυστιανού σε μαθητές που αποβλήθηκαν επειδή είπαν τραγούδι για τα Τέμπη «Μην σιωπήσετε ποτέ»

Όπως σημείωσε η κυρία Καρυστιανού σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, οι μαθητές έγραψαν ένα τραγούδι στο οποίο εξέφραζαν την οργή τους, για τους αδικοχαμένους επιβάτες.

«Μην σιωπήσετε ποτέ! Η ελευθερία του λόγου είναι δικαίωμά σας. Η άποψή σας, δύναμη. Η αλήθεια πάντα στο φως. Μην επιτρέπετε να πνίγουν την αλήθεια σας. Θα ήμουν πολύ περήφανη μητέρα σας», έγραψε μεταξύ άλλων η κυρία Καρυστιανού.

Ολόκληρη η δημοσίευση της Μαρίας Καρυστιανού:

«Με ένα τραγούδι και ένα μήνυμα μαθητές Λυκείου Αθηνών, ήθελαν να εκφράσουν την λύπη και την απογοήτευσή τους, για τους αδικοχαμένους επιβάτες που βρήκαν τραγικό θάνατο, στο έγκλημα των Τεμπών.

Αυτή η πρωτοβουλία όμως εξόργισε τη Λυκειάρχη. Φώναζε και έσκισε το μήνυμα, απειλώντας τους νεαρούς μαθητές για την ιδέα, για την πρόθεση, την κίνηση να ομολογήσουν της ψυχής τους την ανάγκη.

Τιμώρησε μάλιστα κάποιους με αποβολή. Έτσι δυστυχώς λειτουργεί μία διεφθαρμένη κοινωνία. Όταν λείπουν τα επιχειρήματα, αρχίζουν οι απειλές. Όταν φοβάται κανείς την αλήθεια, και μόνο τότε, σκίζει τα γραπτά που την φανερώνουν. Τρέμει την αποκάλυψη της μικροψυχίας του ο απάνθρωπος και τιμωρεί τους θαρραλέους. Μόνο περήφανοι μπορούμε να είμαστε για εσάς, παιδιά!

Μην σιωπήσετε ποτέ! Η ελευθερία του λόγου είναι δικαίωμά σας. Η άποψή σας, δύναμη. Η αλήθεια πάντα στο φως. Μην επιτρέπετε να πνίγουν την αλήθεια σας. Θα ήμουν πολύ περήφανη μητέρα σας. Υποκλίνομαι στη δύναμη της ψυχής σας».

Πηγή: newsbomb.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*