Γιατί η εκλογή Ανδρουλάκη αλλάζει τους σχεδιασμούς του Μητσοτάκη για τις εκλογές

neadimokta

Παρότι ο πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει ότι απορρίπτει το σενάριο πρόωρης προσφυγή ς στις κάλπες, η στήλη big mouth του powergame.gr αναφέρει ότι η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, θα μπορούσε να μεταβάλει τις σκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τις εκλογές.

Ο Ανδρουλάκης αν του δώσει χρόνο ο Μητσοτάκης, θα οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα, ενώ θα έχει και μια κάβα, που θα ξεκινά από το 7% με 9% και θα σχετίζεται με το εκλογικό σώμα της Κρήτης, σημειώνει η στήλη, και συμπληρώνει ότι αν σε κάτι ξεχωρίζει ο νέος αρχηγός είναι στην οργανωτική του ικανότητα.

Τι αναφέρει το big mouth

Ο πρόεδρος Κυριάκος όπου κάτσει και όπου σταθεί, κρίνει σκόπιμο να μας πει, ότι δεν σκέφτεται την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Θα έχει τους λόγους του, που έχω την αίσθηση ότι όσο περνά ο χρόνος τους συμμερίζονται ολοένα και λιγότεροι, εντός και εκτός κυβέρνησης. Στην πολιτική τίποτα δεν είναι στατικό. Ούτε και τα όσα λένε οι πρωθυπουργοί και δη για τις εκλογές. Πάντως έχω την αίσθηση ότι η χθεσινή εκλογή Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ, σταδιακά θα μεταβάλλει τις σκέψεις του Μητσοτάκη σε σχέση με τις εκλογές.

Και αυτό γιατί αν σε κάτι ξεχωρίζει ο νέος αρχηγός είναι στην οργανωτική του ικανότητα. Αυτό άλλωστε φάνηκε και κατά την πρόσφατη εκλογική διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ, που κατάφερε να επικρατήσει ακόμη και στη γενέτειρα των Παπανδρέου – Λοβέρδου, που είναι η Αχαΐα. Ο Ανδρουλάκης αν του δώσει χρόνο ο Μητσοτάκης, θα οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα, ενώ θα έχει και μια κάβα, που θα ξεκινά από το 7% με 9% και θα σχετίζεται με το εκλογικό σώμα της Κρήτης (εντός και εκτός νησιού). Σε κάθε περίπτωση, η ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ προσεχώς ΠΑΣΟΚ, εκ των πραγμάτων αλλάζει και τα δεδομένα, αλλά και τους σχεδιασμούς του πρωθυπουργού.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*