Γιάννου: Τα ασύστολα ψεύδη ντροπιάζουν το συντάκτη και το μέσο

dimarhos edessas

Πάντα πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω ότι τα μέσα ενημέρωσης είναι ένας σημαντικός πυλώνας της Δημοκρατίας. Τα σέβομαι και σέβομαι τις απόψεις τους, όποιες κι αν είναι αυτές.
Βέβαια, κάποιες φορές οι δημοσιογράφοι και τα μέσα ενημέρωσης αναπαράγουν, ηθελημένα ως συνήθως, ψευδείς ειδήσεις κατηγορώντας άδικα και σπιλώνοντας ανθρώπους.
Όταν αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις χωρίς να τις διασταυρώσουν, τότε δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.
Όταν «εφευρίσκουν» ειδήσεις και ψεύδονται ηθελημένα, τότε ξεφεύγουν από τον ρόλο τους και ευτελίζουν το λειτούργημά τους.

Ο τίτλος «Γνώριζε μέρες πριν ο Δήμαρχος Έδεσσας για τη μεταφορά μεταναστών στη Βεγορίτιδα!!» είναι απολύτως ψευδής και ντροπιάζει τον συντάκτη και το μέσο. Αν έχουν στοιχεία να τα προσκομίσουν, αλλιώς να αποκαταστήσουν την αλήθεια ή να μείνουν στην ντροπή των ψεμάτων τους.
Έχω δηλώσει ότι έμαθα την προηγούμενη ημέρα για την μεταφορά των μεταναστών και διαμαρτυρήθηκα έντονα με επιστολή μου στον αρμόδιο Υπουργό, αφενός διότι δεν ενημερώθηκα και αφετέρου διότι συνεχίζω να πιστεύω ότι η περιοχή μας είναι κορεσμένη από μετανάστες. Το δημοσίευμα με προσβάλει και είναι απολύτως ψευδές! Εάν υπάρχει έστω και ελάχιστη επαγγελματική ευσυνειδησία απαιτώ να αποκατασταθεί η αλήθεια!

Υ.Γ. Συμμετείχα σε τηλεδιάσκεψη για το πρόγραμμα «Ήλιος» μαζί με άλλους δημάρχους από την Κεντρική Μακεδονία, την οποία δημοσίευσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για πρόγραμμα εργασίας μεταναστών στα χωράφια, στο οποίο κρίναμε ανεφάρμοστο, καθώς οι αγρότες μας χρειάζονται εξειδικευμένους εργάτες Σε καμία περίπτωση δεν συζητήθηκε θέμα μεταφοράς μεταναστών!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*