Επίθεση με αιχμές Γεωργιάδη κατά Δένδια: Δεν μου αρέσει να υποδύεται κανείς τον πρόεδρο – Η ΝΔ έχει πρόεδρο

georgiadis mpogdanow

Η ΝΔ έχει πρόεδρο, δεν μου αρέσει να υποδύεται κανείς τον πρόεδρο», δήλωσε το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ, απαντώντας σε ερώτηση αν από τη στιγμή που θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μπογδάνος, θα μπορούσε να επιστρέψει στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Στελέχη του κόμματος ερμηνεύουν τη δήλωση αυτή ως αιχμή κατά του Νίκου Δένδια με αφορμή τη χθεσινή παρέμβασή του στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Σχολιάζοντας το θέμα της διαγραφής του Κ. Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, με αφορμή τις αντικομμουνιστικές διατυπώσεις του στη Βουλή χαρακτήρισε την απόφαση του πρωθυπουργού, ορθή.

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πήρε μια απόφαση σωστή. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο κ. Μπογδάνος -φίλος μου, τον συμπαθώ και πολύ- νομίζω έκανε πολύ μεγάλο λάθος. Σε μια εβδομάδα όπου πρέπει να κυριαρχήσει στην πολιτική ζωή η συμφωνία με την Γαλλία η αμυντική συμφωνία και δευτερευόντως οι φρεγάτες και η ενίσχυση της Ελλάδος σε τέτοιο μεγάλο βαθμό αποφάσισε ο κ. Μπογδάνος για λόγους που εγώ δεν γνωρίζω να αλλάξει την ατζέντα και να κάνει αυτό που έκανε χθες στη Βουλή», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*