Εντυπωσιακή είναι η εικόνα της περιουσιακής κατάστασης της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως

keramews kollegio

Εντυπωσιακή είναι η εικόνα της περιουσιακής κατάστασης της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, καθώς σύμφωνα με την δήλωση περιουσιακής κατάστασης (Πόθεν Έσχες) που κατέθεσε μαζί με τον σύζυγό της, είναι από τις πιο πλούσιες πολιτικούς.

Οι καταθέσεις της υπουργού Παιδείας σε τράπεζες της Ελλάδας, της Ευρώπης αλλά και των Ηνωμένων Πολιτειών. Συνολικά οι καταθέσεις της Νίκης Κεραμέως και του συζύγου της ανέρχονται σε 1.394.759 ευρώ.

Όπως δηλώθηκε, το μεγαλύτερο μέρος τους ανήκει στην ίδια την υπουργό Παιδείας που διαθέτει καταθέσεις στην γερμανική τράπεζα Deutsche Bank της τάξης του 1.014.814,81 ευρώ.

Πρόκειται σύμφωνα με την δήλωση της υπουργού, για επενδυτικό λογαριασμό που διατηρεί μαζί με συγγενείς της.

Μαζί με τον σύζυγό της δηλώνουν 236.634 ετήσιο εισόδημα. Επίσης το ζεύγος διαθέτει μετοχές αξίας 596.856 ευρώ. Στην ιδιοκτησία τους βρίσκονται 11 ακίνητα. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται ένα διαμέρισμα στο Βέλγιο και δύο διαμερίσματα πάνω από 200 τετραγωνικά στην Αττική.

Το ζεύγος διαθέτει, δυο Ι.Χ επιβατικά αυτοκίνητα με ένα εξ’ αυτών, της τάξης των 3000 κυβικών να ανήκει στην υπουργό Παιδείας.

Όπως αναφέρεται στο Πόθεν Έσχες της Νίκης Κεραμέως υπάρχει και ένα δάνειο της τάξης των 90.000 με οφειλόμενο υπόλοιπο ποσό στα 66.576 ευρώ.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*