Εμφύλιος πρώην συντρόφων στη Βουλή. Η αποστομωτική απάντηση Χρυσοχοΐδη σε Ραγκούση

xrysoxoidis_ragkousis

Σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατηγορώντας τον ότι κρατάει ακόμα την σημαία της πόλωσης και της εχθροπάθειας.

Απαντώντας σε προσωπικό τόνο στον Γιάννη Ραγκούση ο οποίος τον κάλεσε να αναρωτηθεί γιατί βρίσκεται μαζί με ανθρώπους που έβλαψαν την Ελλάδα, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο είπε ότι ακόμη και σήμερα έχει ως σημαία του την εχθροπάθεια και την πόλωση.

«Μου είπε ο Γιάννης Ραγκούσης ότι τάχα κάθομαι με ανθρώπους που έβλαψαν την Ελλάδα.  Του απαντώ, φίλε Γιάννη εσύ σκέψου ποια σημαία κρατάς σήμερα σκέψου καλά ποιος καταστρέφει σήμερα . Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ  γέννησε μια κληρονομιά καταστροφικής πόλωσης που επίτρεψέ μου φίλε Γιάννη το κόμμα που συμμετέχεις την έχει ακόμα και σήμερα σημαία του, την εχθροπάθεια και την πόλωση. 

Ο νόμος θα εφαρμοστεί το λέω με πεποίθηση, το λέω με αποφασιστικότητα, αλλά χωρίς καμιά διάθεση σύγκρουσης ή πρόθεση επίδειξης δύναμης . Δεν είναι δήλωση αυταρχισμού είναι πράξη ευθύνης και κανείς να μην παρεξηγήσεις τα λόγια μου. Ο νόμος  θα εφαρμοστεί γιατί υπακούει στην κοινή λογική».

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη έδωσε στοιχεία για τις διαδηλώσεις που έγιναν τον Μάιο και τον Ιούνιο στην Αθήνα και κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης που διαφωνούν να αναλάβουν την ευθύνη απέναντι στους πολλούς.

«Το δίμηνο Μαΐου Ιουνίου του 2020 έγιναν στην Αθήνα 119 υπαίθριες  συγκεντρώσεις  περίπου, δύο τη  μέρα το 87%  9 στις 10 δηλαδή είχαν λιγότερους από 500 συμμετέχοντες. Οι μισές δηλαδή πέντε στις 10 είχα λιγότερους από 50. Όμως σχεδόν σε όλες ,δηλαδή στις 112 από τις 119 το οδόστρωμα κατελήφθη η κυκλοφορία διακοπή».

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*