Εκλογές 2023: Υποψήφια με τη ΝΔ στα Χανιά η σύζυγος του αείμνηστου Μανούσου Βολουδάκη

Υποψήφια στα Χανιά με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές 2023 θα είναι η Σέβη Αμανατίδου – Βολουδάκη, έπειτα από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύζυγός της και βουλευτής της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης, έφυγε από τη ζωή στις 8 Φεβρουαρίου 2023, μετά από γενναία μάχη κόντρα στον καρκίνο.
«Θα περπατήσω στον δρόμο που χάραξε ο Μανούσος»

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμητική του πρόταση να συμμετέχω στις προσεχείς και κρίσιμες εκλογές για την πατρίδα μας, ως υποψήφια βουλευτής στο νομό Χανίων» ανέφερε σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη, μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ότι θα είναι υποψήφια στις εκλογές της 21ης Μαίου.

«Ο Μανούσος Βολουδάκης λάτρεψε τα Χανιά και τα υπηρέτησε με απόλυτη αφοσίωση. Χάραξε ένα ξεχωριστό δρόμο ήθους και προσφοράς. Σε αυτόν τον δρόμο θα περπατήσω. Είμαι αποφασισμένη να προχωρήσω μακρύτερα. Με τις αρχές και τις αξίες που μας ενώνουν. Δεσμεύομαι με την επιμονή και τη συνέπεια που με διακρίνουν να διεκδικήσω όσα τα Χανιά και τα παιδιά μας αξίζουν» συμπλήρωσε στην ανάρτησή της.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*