Ευχαριστίες στον φίλαθλο κόσμο της Έδεσσας από τη διοίκηση του Αερωπού MANDYNAMIC – Στόχος μας, η παραμονή

Η διοίκηση του Αερωπού Έδεσσας MANDYNAMIC, θέλει να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της πόλης που πάντοτε στηρίζει την ομάδα χάντμπολ.
Φέτος ξεπεράσαμε τις διοικητικές δυσκολίες και κυριολεκτικά στο παρά πέντε ξεκινήσαμε όταν οι άλλες ομάδες ήδη ήταν ήδη έτοιμες. Όλοι μας αποφασίσαμε ότι είχε έρθει η ώρα να συνδυάσουμε την αγωνιστική εμπειρία, με τη νεανική διάθεση. Δεν είναι τυχαίο, ότι υπάρχουν παίκτες, που ακόμα είναι μαθητές του λυκείου!
Στόχος μας, η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, καθώς ο Αερωπός, είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Έδεσσας και του νομού Πέλλας, που βρίσκεται στα λεγόμενα ” μεγάλα σαλόνια”!
Αυτή την παράδοση που δημιουργήσαμε στα χρόνια που προηγήθηκαν τη σεβόμαστε και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα τη διατηρήσουμε!
Σε αυτό το σημείο, ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας, που πιστεύουν σε αυτήν και το δείχνουν με κάθε τρόπο. Είναι μάλιστα, ελπιδοφόρο το γεγονός, ότι υπάρχουν πολλοί χορηγοί.
Αυτή η αγωνιστική χρονιά στέκεται ορόσημο για την μετάβαση στο μέλλον, που πρέπει να κατακτήσουμε όλοι μαζί. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες, φίλαθλοι και χορηγοί.
Για άλλη μία φορά σας ευχαριστούμε.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*