Εδεσσαϊκός| Προχωρά η ανέγερση του αθλητικού κέντρου “Πασά Τσαϊρ”, σε 75 στρέμματα – Τι υπεγράφη

gipedo

Θετικό βήμα για την ανέγερση του νέου αθλητικού κέντρου στην περιοχή “Πασά Τσαϊρ”, που θα αποτελέσει “πνεύμονα” για την Έδεσσα αλλά κυρίως το νέο ποδοσφαιρικό “σπίτι” του Εδεσσαϊκού, για επίσημους αγώνες και ως προπονητήριο.

Το νέο Δημοτικό γήπεδο, ένα έργο πνοής, που θα διαδεχτεί το ιστορικό “Φόρης Γεντζής” μπαίνει σε φάση υλοποίησης, αφού σήμερα υπεγράφη η σύμβαση για την τοποθέτηση ταρτάν, η προμήθεια εξοπλισμού στο στίβο και στο γήπεδο, η τοποθέτηση φυσικού και υβριδικού χλοοτάπητα και ο εξοπλισμός άρδευσης για την κατασκευή αθλητικού κέντρου, σε έκταση 75 στρεμμάτων.

Εξέλιξη για την οποία ενημέρωσε στα social media ο Δήμος Έδεσσας και ο Δήμαρχος Δημήτρης Γιάννου, συνοδεία φωτογραφικού υλικού.

Η σύμβαση υπεγράφη από τον Δήμαρχο ‘Εδεσσας και από τον εκπρόσωπο της εταιρείας στον οποίο κατοχυρώθηκε το έργο, μετά από διαγωνισμό προσφορών.

Το στάδιο σε λίγο καιρό εκτιμάται πως θα είναι λειτουργικό και ακολούθως θα συνεχίσουν και οι λοιπές εργασίες, για να θεωρηθεί ετοιμοπαράδοτο.

“Θέλω να ευχαριστήσω τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μας, που με τεράστιο φόρτο εργασίας υπερβάλουν εαυτούς , για να περατωθούν τα έργα. Το όνειρο μια πόλης παίρνει πλέον σάρκα και οστά” είναι η δήλωση του Δημήτρη Γιάννου.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*