Διόρισαν την ξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δ.Σ. της Attica Bank!

katerina mitsotakis

Η ξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη και στενή συνεργάτης του πρωθυπουργού επί σειρά ετών, Κατερίνα Ονουφριάδου ορίστηκε εκπρόσωπος του ελληνικού δημοσίου στο Δ.Σ. της Attica Bank.

Όπως προκύπτει από το ΦΕΚ που εκδόθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2019 η ξαδέλφη του πρωθυπουργού επιλέχθηκε να αντικαταστήσει την παραιτηθείσα Ζαχαρούλα Παπαθεοδώρου. Πέραν της συγγενικής της σχέσης με τον πρωθυπουργό, η κ. Ονουφριάδου –η οποία έχει εργαστεί από το 1980 σε νευραλγικές θέσεις στην Αγροτική Τράπεζα τη Ελλάδος, φθάνοντας μέχρι τη θέση της υποδιευθύντρια στη Διεύθυνση Δημοσίου Τομέα-, είναι παράλληλα σημαντικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και «δεξί χέρι» του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ονουφριάδου εργάστηκε από τον Μάιο του 2010 έως και τον Σεπτέμβριο του 2013 στο πολιτικό γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2013 έως και τον Ιανουάριο του 2014 συνέχισε να βρίσκεται στο πλευρό του πρωθυπουργού, εργαζόμενο στο πολιτικό γραφείο του τότε υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Οι δρόμοι τους δεν χώρισαν ούτε μετά την απομάκρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον υπουργικό θώκο, αφού η Κατερίνα Ονουφριάδου από τον Ιανουάριο του 2014 έως και τον Αύγουστο του 2018 συνέχισε να εργάζεται στο πολιτικό του γραφείο. Παράλληλα, τόσο τον Απρίλιο του 2016, όσο και τον Απρίλιο του 2018, υπήρξε εκλεγμένη σύνεδρος στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, ενώ από τον Νοέμβριο του 2018 είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*