Δήμος Αλμωπίας: Καταστροφή κάδων από υπολείμματα στάχτης

Η Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας Πολυξένη Νάνου στηλίτευσε με ανακοίνωση της το φαινόμενο που παρατηρείτε τελευταία με την καταστροφή κάδων από υπολείμματα στάχτης από τζάκια και σόμπες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Εχθές το βράδυ, Κυριακή 12/02/2023, παρατηρήθηκε εκ νέου, το φαινόμενο καύσης κάδου από αγνώστους που πετάνε στους πλαστικούς κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης του Δήμου|
Aλμωπίας, υπολείμματα στάχτης από τζάκια και σόμπες.  Πέρα από τον αυτονόητο κίνδυνο για όλους μας, οι συγκεκριμένες ενέργειες θέτουν πρωτίστως σε κίνδυνο την ασφάλεια των εργαζομένων και των απορριμματοφόρων του Δήμου μας. Ήδη τα συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας, προχώρησαν σε άμεση αντικατάσταση του καμένου κάδου.
Καθώς τέτοια περιστατικά δεν αρμόζουν σε μια πολιτισμένη κοινωνία και πέρα από την αυτονόητη καταδίκη από όλους μας, ο Δήμος Αλμωπίας καλεί όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει κάποια πληροφορία, να ενημερώσει το Εργοτάξιο Δήμου Αλμωπίας (τηλ. 2384023215), καθώς η Αντιδημαρχία Καθαριότητας διατηρεί κάθε νόμιμο δικαίωμα να προβεί αυτεπάγγελτα σε σχετική μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, ενώ παράλληλα, των περιστατικών θα επιληφθεί και το ανακριτικό τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος.
Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου Πολυξένη Νάνου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*