Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών – Το Δέντρο της Αγάπης την Παρασκευή 1/12 στις 20:00 στην πλατεία Γκόνου Γιώτα

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών και ο Σύλλογος Αθλούμενων Δικηγόρων Γιαννιτσών και Φίλων «Δικαιόπολις», σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.), στα πλαίσια της εκδήλωσης για το άναμμα του Δέντρου των Χριστουγέννων του Δήμου Πέλλας, αλλά και τη φωταγώγηση της πόλης των Γιαννιτσών, σας προσκαλούμε στο στήσιμο του «ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» δίπλα στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Πέλλας, στην Πλατεία Γκόνου Γιώτα στα Γιαννιτσά, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 20:00.

Ήταν το 2013, όταν για πρώτη φορά πήραμε την απόφαση και από τότε με το σύνθημα «ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ» στήνουμε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο διαφορετικό από τα άλλα.
Σας καλούμε να φέρετε μαζί σας κουτιά με γάλα μακράς διάρκειας (εβαπορέ), με τα οποία θα στήσουμε όλοι μαζί ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο διαφορετικό από τα άλλα, το «ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ».

Στη συνέχεια το γάλα θα προσφερθεί σε συνανθρώπους μας και δομές της πόλης, που το έχουν ανάγκη, με στόχο να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά ένα ποτήρι ζεστό γάλα τις μέρες των εορτών.

Θα είναι μία μικρή αλλά ταυτόχρονα πολύ σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης για να κρατηθεί ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ελάτε να μαζέψουμε όσο περισσότερο γάλα μπορούμε, για να μεγαλώσουμε όσο περισσότερο γίνεται το «ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ».

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                            ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ                                                                     ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ»

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*