Διχάζουν και προκαλούν Πορτοσάλτε-Οικονόμου: «Φιλορωσική η Βόρεια Ελλάδα-Πέφτει πολύ μεροκάματο»

portosalte

Έντονες αντιδράσεις από τις ακραίες και διχαστικές απόψεις των δημοσιογράφων Δημήτρη Οικονόμου και Άρη Πορτοσάλτε στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Το τελευταίο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία είναι διχαστικές τάσεις. Και ακραίες προσωπικές απόψεις που δημιουργούν στρεβλές εντυπώσεις. Ειδικά σε μία περίοδο που το θερμόμετρο της έντασης βρίσκεται στα ύψη μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η εκπομπή «Σήμερα» από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης υπέπεσε σε ένα σοβαρό, πολύ σοβαρό φάουλ. Ένα αχρείαστο φάουλ, που δημιούργησε αλγεινές εντυπώσεις, με δύο προσωπικές απόψεις που είχαν έντονο το στοιχείο της στοχοποίησης προς την Βόρεια Ελλάδα.

Αναφερόμενος στα πολιτική της Ρωσίας και του Βλάντιμιρ Πούτιν και την πιθανή επιρροή που μπορεί να υπάρχει στην χώρα μας, ο οικοδεσπότης της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου έκανε έναν επικίνδυνο διαχωρισμό: «Υπάρχουν και κόμματα φιλορωσικά. Ειδικά παιδιά στην Βόρεια Ελλάδα παιδιά, το ρωσικό που συζητάμε είναι πολύ ενισχυμένο. Το φιλορωσικό. Και για άλλους λόγους. Εκεί συναντώνται πολλά ρεύματα», ήταν η τοποθέτηση του έμπειρου δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, ενώ την σκυτάλη πήρε άμεσα ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος έριξε ανώνυμη λάσπη: «Πέφτει και μεροκάματο εκεί, μην ανοίξουμε άλλες ιστορίες».

Δύο επικίνδυνες και ακραίες θέσεις, που δεν εξυπηρετούν κανέναν και οι οποίες δημιουργούν διχαστικές τάσεις, αφού με αυθαίρετο και αναπόδεικτο λόγο, οι δύο δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, δημιούργησαν μία παραμορφωμένη και διαστρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας, αφού δεν έχει υπάρξει πουθενά οποιαδήποτε επίσημη τοποθέτηση υπέρ της ρωσικής πολιτικής και της επιλογής του Βλάντιμιρ Πούτιν να εισβάλει στην Ουκρανία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ που προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*