Δείπνο Αλέξη Τσίπρα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη Νέα Σμύρνη

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συνέφαγε με το παλιό στέλεχος του κόμματος, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη

Συνδαιτημόνες υπήρξαν το βράδυ της Τρίτης, 14 Νοεμβρίου, σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και το παλιό στέλεχος, όπου φήμες το θέλουν να ενεργοποιείται στα δρώμενα του πρώην κυβερνώντος κόμματος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο πρώην πρωθυπουργός και ο πρώην υφυπουργός εθεάθησαν να τρώνε σε ταβέρνα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, όπου κατοικεί ο κ. Σακελλαρίδης.

Ασφαλώς το ραντεβού των δύο έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει μιλήσει δημοσίως μετά τις τεκτονικές εξελίξεις και τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το όνομα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη έχει ακουστεί πολλάκις για ηγετικό ρόλο.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είχε κάνει ανάρτηση μετά τη συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ την 21η Μαΐου, στον πρώτο γύρο των εθνικών εκλογών, και είπε πως θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ στο β’ γύρο, στις 25 Ιουνίου (έγιναν στις 2 Ιουλίου). Η ανάρτηση ερμηνεύτηκε κατά το δοκούν, καθώς ήρθε έπειτα από χρόνια σιγής ασυρμάτου.

Πηγή: iefimerida

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*