Χάος στον Καναδά με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

kanadas

Ένα κομβόι χιλιάδων οδηγών βαρέων οχημάτων και άλλων διαδηλωτών συγκεντρώθηκε έξω από το κοινοβούλιο του Καναδά το Σάββατο για να ζητήσει τον τερματισμό του υποχρεωτικού εμβολιασμού και άλλων περιοριστικών μέτρων.

Εκατοντάδες πεζοί διαδηλωτές πλημμύρισαν τον χώρο έξω από το κοινοβούλιο το Σάββατο παρά το γεγονός ότι οι αρχές είχαν προειδοποιήσει για ακραίο κρύο, συστρατευόμενοι με πλήθος επαγγελματιών οδηγών φορτηγών που είχαν αρχίσει να φτάνουν στο σημείο από αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Αργότερα μαζεύτηκαν έξω από το καναδικό κοινοβούλιο και άλλοι οδηγοί και διαδηλωτές από όλες τις περιοχές της χώρας, οι οποίοι σε ορισμένες περιπτώσεις ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα για να μεταφέρουν το μήνυμά τους έξω από το γραφείο του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό.

Όπως μεταδίδει το CBC, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι περίπου 10.000 άνθρωποι αναμενόταν να έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο μέχρι το τέλος της ημέρας, αλλά μέχρι το βράδυ του Σαββάτου η αστυνομία δεν είχε επίσημη εκτίμηση για το μέγεθος του πλήθους. 

Το κομβόι έχει διαταράξει την κυκλοφορία σε όλη την περιοχή, φράσσοντας τις οδικές αρτηρίες μέσα και έξω από το κέντρο της πόλης. 

Πηγές ανέφεραν ότι ο Καναδός πρωθυπουργός και η οικογένειά του φυγαδεύτηκαν από την οικία τους σε μυστική τοποθεσία στην πρωτεύουσα της χώρας για λόγους ασφαλείας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*