Μπάτσης: Η Αλμωπια καθημερινά θρηνεί όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας.

mpatsis

Παρατηρούμε όλοι, ότι τα κρούσματα στην περιοχή μας αντί να μειώνονται, αυξάνονται. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο όλοι μαζί. Τα αποτελέσματα δυστυχώς είναι δυσάρεστα και έχουν αυξητική τάση.

Η Αλμωπια καθημερινά θρηνεί όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας. Τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα όλοι, από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας. ΜΑΣΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. Δεν το βλέπουμε χαλαρά, αλλά ούτε και φοβόμαστε απλά προφυλασομαστε.

Η συνεργασία από όλους μας σε αυτή την κρίσιμη στιγμή είναι μονόδρομος. Ας προσπαθήσουμε να σπάσουμε τον κρίκο του Κορωνοϊού. Με υπομονή, αισιοδοξία, θετική σκέψη και συνεργασία θα τα καταφέρουμε. Απευθύνω κάλεσμα προς την πολιτεία για περαιτέρω ενίσχυση των νοσοκομείων του Νομού Πέλλας.

Πιστεύω ότι μπορούμε όλοι μαζί, να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οπότε δεν φοβόμαστε, προφυλασομαστε και σεβόμαστε χωρίς να υποτιμούμε τα προτεινόμενα μέτρα ατομικής προστασίας.

Ο Κορωνοϊός πρέπει να γίνει μια ανάμνηση που δυστυχώς αφήνει πίσω του θύματα φίλους μας και γνωστούς μας, μέχρι εκεί. Ας κοιτάξουμε όλοι μαζί το μέλλον.

Προσέχουμε για να έχουμε την υγεία μας πάνω από όλα και μετά όλα τα άλλα.

Τα πράγματα είναι σοβαρά και σοβαρά, θα τα αντιμετωπίσουμε.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*