Από εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ ο Σπύρος Καρανικόλας!

Την προσχώρηση του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους του ΚΙΝΑΛ Σπύρου Καρανικόλα στις τάξεις της, ανακοίνωσε σήμερα η Νέα Δημοκρατία. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει μεταξύ άλλων ότι «σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση είναι ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό δρόμο».

Ειδικότερα η ΝΔ αναφέρει: «Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται στις τάξεις της τον δικηγόρο Σπύρο Καρανικόλα. Ο Σπύρος Καρανικόλας με την πολιτική δράση του και την εμπειρία του, ως πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, συστρατεύεται στη μάχη για μια δημιουργική Ελλάδα, με ανάπτυξη και κοινωνικό μέρισμα για όλους. Τον καλωσορίζουμε. Σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, είναι ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο και τον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας και χαιρόμαστε που ο Σπύρος Καρανικόλας συντάσσεται σε αυτήν την προσπάθεια».

Ο κ. Καρανικόλας συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Να σημειωθεί ότι ο κ. Καρανικόλας παραιτήθηκε τον περασμένο Ιούνιο από μέλος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., με αιχμές κατά της ηγεσίας και του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*