Αντώνης Μήνου: «Θα μείνεις στην ίδια τάξη αν πας στον ΠΑΟΚ»

minou-antonis

Ο Αντώνης Μήνου έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης εξιστορώντας ένα παλιό συμβάν, την εποχή που ήταν έτοιμος να μετακομίσει από τον Αλμωπό Αριδαίας στον ΠΑΟΚ και για να αποτρέψουν τη μεταγραφή, οι άνθρωποι του Αλμωπού του είπαν πως θα τον αφήσουν στην ίδια τάξη, στο γυμνάσιο!

«Πιτσιρίκος ήμουν ΠΑΟΚτσής, μέχρι τα 15-16 που πήγα ερασιτέχνης στον Αλμωπό και μετά στην Καστοριά. Αργότερα κατάλαβα ότι είναι άλλο το συναίσθημα, άλλο ο επαγγελματισμός. Εκεί λίγο απομακρύνθηκε η ιδέα της αγάπης του ΠΑΟΚ, αλλά το είχα απωθημένο.

Από τον Αλμωπό το 1976 μετά τον δεύτερο χρόνο είχα υπογράψει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν με έδωσε ο Αλμωπός. Το πρώτο ουσιαστικά δελτίο μου (αν θεωρείται έτσι, με την υπογραφή μου, δεν ξέρω τώρα αν υπάρχουν αυτά στο αρχείο) ήταν στον ΠΑΟΚ και με πίεζαν να μην γυρίσω στην Αριδαία, με πίεζαν να καθίσω.

Αλλά τότε ήταν διαφορετικές εποχές, δεν είχαμε ούτε συμβόλαια ούτε τίποτα. Και θυμάμαι την πίεση και της τότε ομάδας μου, του Αλμωπού. Είχα μείνει μετεξεταστέος στο Γυμνάσιο, είχα μείνει σε δύο μαθήματα, και μου έλεγαν «θα πούμε στους καθηγητές να σε αφήσουν στην ίδια τάξη, να χάσεις την τάξη για να μην πας στον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Μήνου.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*