Ακρίτα: Στηρίζει Κασσελάκη στον β′ γύρο – Αιχμές κατά Αχτσιόγλου

Τη στήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη στον β′ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εξέφρασε σε ανάρτησή της η Ελενα Ακρίτα.

Όπως υπενθυμίζει η ίδια, σε άρθρο της στις 17 Ιουλίου, είχε αρχικά δηλώσει ότι θα στηρίξει την Εφη Αχτσιόγλου, αλλά, όπως προσθέτει στην ανάρτησή της, «η προεκλογική περίοδος με αποκορύφωμα τις δηλώσεις της υποψήφιας προέδρου τη βραδιά της πρώτης Κυριακής επαναδρομολογούν την πορεία μου».

«Σέβομαι την πλειοψηφία και θεωρώ ότι πρέπει να ακούμε προσεχτικά αυτό που προσπαθεί να μας πει, χωρίς να την ακυρώνουμε επειδή απλά δεν μας αρέσουν τα νούμερα», τονίζει η ίδια.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση:

«Στις 17 Ιουλίου με άρθρο μου στο @news247 δήλωσα πως στις εσωκομματικές εκλογές θα στηρίξω την Εφη Αχτσιόγλου, απαριθμώντας τους λόγους που καθόρισαν την επιλογή μου.

Ομως η προεκλογική περίοδος με αποκορύφωμα τις δηλώσεις της υποψήφιας προέδρου τη βραδιά της πρώτης Κυριακής επαναδρομολογούν την πορεία μου. Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το “θολό” αποτέλεσμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων με προβλημάτισαν ιδιαίτερα.

Σέβομαι την πλειοψηφία και θεωρώ ότι πρέπει να ακούμε προσεχτικά αυτό που προσπαθεί να μας πει, χωρίς να την ακυρώνουμε επειδή απλά δεν μας αρέσουν τα νούμερα.

Λίγο αργότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης, αντί να σχολιάσει επικριτικά τους συνυποψήφιούς του, επέλεξε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στη Λιβύη – κάτι που πιστώνεται θετικά στην προεκλογική του πορεία.

Μόνον οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή και δεν την επαναξιολογούν όταν τα δεδομένα αλλάζουν.

Επί προσωπικού, δεν έχω πολιτικές βλέψεις, δεύτερες σκέψεις και υστεροβουλίες. Δεν μπήκα στην Πολιτική για να κάνω καριέρα, αλλά για να προσφέρω ό,τι μπορώ στον πολύπαθο τομέα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Με καθαρό μυαλό και με το χέρι στην καρδιά στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη και συντάσσομαι στο πλευρό του!»

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*