Αυτοί είναι οι συνεργάτες και οι μισθοί τους, του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύσιου Σταμενίτη στο υπουργείο

Ο βουλευτής Πέλλας Διονύσιος Σταμενίτης στις 27 Ιουνίου ορκίστηκε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με προϊστάμενο υπουργό τον Λευτέρη Αυγενάκη. Ως είθισται υπουργοί και υφυπουργοί μετά την ανάληψη των θέσεων προσλαμβάνουν τους συνεργάτες τους προκειμένου να στελεχώσουν το γραφείο τους.

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα Διαύγεια του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης οι συνεργάτες που επέλεξε ο βουλευτής Πέλλας Διονύσιος Σταμενίτης είναι οι εξής:

1. Διορίζεται από 27-6-2023, ο Μπαλάσκας Ευριπίδης του Γεωργίου, σε κενή θέση μετακλητού συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσιου Σταμενίτη, με τις αποδοχές του 13ου Μισθολογικού Κλιμακίου της Π.Ε. κατηγορίας, ήτοι 1.800,00 ευρώ.

2. Διορίζεται από 27-6-2023, η Πασσαλή Σοφία του Χρήστου, κάτοχος μεταπτυχιακού, σε κενή θέση μετακλητής συνεργάτιδας στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσιου Σταμενίτη, με τις αποδοχές του 15ου Μισθολογικού Κλιμακίου της Π.Ε. κατηγορίας, ήτοι 1.920,00 ευρώ.

3. Διορίζεται από 27.06.2023, η Αβραμίδη Παναγιώτα του Αβραάμ, σε κενή θέση μετακλητής συνεργάτιδας στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσιου Σταμενίτη, με τις αποδοχές του 13ου Μισθολογικού Κλιμακίου της Π.Ε. κατηγορίας ήτοι 1.800,00 ευρώ.

4. Διορίζεται από 27.06.2023, ο Θωμαΐδης Νικόλαος του Γρηγορίου, σε κενή θέση μετακλητού συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσιου Σταμενίτη, με τις αποδοχές του 11ου Μισθολογικού Κλιμακίου της Δ.Ε. κατηγορίας ήτοι 1460,00 ευρώ.

5. Απόσπαση από 11/7/2023 υπάλληλος του κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας, ειδικότητας ΤΕ Γεωπονίας με βαθμό Α΄, Κοροβέσης Αντώνιος του Χρήστου, σε θέση Διευθυντή στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσιου Σταμενίτη με τις αποδοχές του 19ου Μισθολογικού Κλιμακίου της ΠΕ κατηγορίας ήτοι 2.200,00 ευρώ.

6. Διορίζεται από 01.09.2023, η Κωνσταντινίδου Σοφία του Φώτιου, σε κενή θέση μετακλητής συνεργάτιδας στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσιου Σταμενίτη, με τις αποδοχές του 13ου Μισθολογικού Κλιμακίου της Π.Ε. κατηγορίας ήτοι 1800,00 ευρώ.

7. Αποσπάται από 23.08.2023, η μόνιμη υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Τελωνειακών, με βαθμό Α΄ και 11 ο Μ.Κ., Παπαδοπούλου Μελίνα του Βασιλείου, από τη Γενική Διεύθυνση Τελωνείων και Ε.Φ.Κ. της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), σε προσωρινή ομοιόβαθμη θέση στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσιου Σταμενίτη

8. Αποσπάται από 01.09.2023, ο εκπαιδευτικός του κλάδου ΠΕ 70, με βαθμό Α΄ και 17ο Μ.Κ., Φώτος Νικόλαος του Παύλου, από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας της Περιφερειακής Δ/νσης Π. και Δ. Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, σε προσωρινή ομοιόβαθμη θέση στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσιου Σταμενίτη.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*