Αυτοδιοικητικές εκλογές: Τι ψήφισαν στους δήμους που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel

Μόνο στον δήμο Λαρισαίων οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στον νυν δήμαρχο και να έδωσαν τη νίκη, στον υποψήφιο που υποστηρίζεται από τη ΝΔ. Συγκεκριμένα με ενσωματωμένο το 97,71% των αποτελεσμάτων ο Αθανάσιος Μαμάκος που εκλέγεται με ποσοστό 51,09%, επικρατώντας του νυν δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη, που είχε την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Στο 45% κυμαίνονταν η αποχή στον συγκεκριμένο Δήμο σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Ανανεώνει την θητεία του στον δήμο Καρδίτσας ο νυν δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος ο οποίος με ενσωματωμένο το 97,41% κλειδώνει την εκλογή του με ποσοστό 48,52%, αφήνοντας δεύτερο τον υποψήφιο Ιωάννη Γεννάδιο που υποστηρίζονταν από το ΠΑΣΟΚ.

Το ποσοστό της αποχής στον συγκεκριμένο δήμο κυμαίνονταν στο 42%.

Με υψηλό ποσοστό 60,52% ο νυν δήμαρχος Νίκος Σακκάς ανανέωσε τη θητεία του στον δήμο Τρικκαίων, έναν επίσης δήμο που υπέστη τεράστιες καταστροφές κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel και υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία. Ο Γιώργος Ηλιάδης που είχε την στήριξη ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε περίπου 23%.

Άνετη ήταν και η επικράτηση και του Αχιλλέα Μπέου στον δήμο Βόλου, για μια ακόμα τετραετία.

Ο νυν δήμαρχος με υψηλό ποσοστό που φθάνει το 56,59% κλείδωσε την επανεκλογή του. Η αποχή στον συγκεκριμένο δήμο κυμάνθηκε στο 46%.

Πηγή: newsbeast.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*