Αυτά μόνο στην Ελλάδα: Έπιασαν τους δύο κατασκόπους στη Ρόδο και τους άφησαν ελεύθερους!!!

kyalia tourkia

Η είδηση στην υπόθεση των δύο κατασκόπων οι οποίοι συνελήφθησαν στην Ρόδο είναι αλλού: Ο μάγειρας και ο υπάλληλος του τουρκικού προξενείου που «πουλούσαν» πληροφορίες στους Τούρκους αφέθηκαν ελεύθεροι, σα να πρόκειται για πλημμέλημα

Και οι δύο συλληφθέντες, δηλαδή ο 35χρονος υπάλληλος του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο όσο και ο 54χρονος ναυτικός Έλληνας μουσουλμάνος, μάγειρας σε πλοίο εταιρείας που εκτελεί δρομολόγιο στην άγονη γραμμή Ρόδου – Καστελλορίζου, αφέθηκαν ελεύθεροι, παρά το γεγονός ότι ο πρώτος παραδέχθηκε την κατασκοπεία, δηλώνοντας ότι «Δεν το έκανε για το χρήμα αλλά για την μάνα πατρίδα Τουρκία»!

Και φαντάσου ότι τους παρακολουθούσαν από τον περασμένο Αύγουστο.

Αφού οδηγήθηκαν και οι δύο στον Εισαγγελέα και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη, στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι, σαν να πρόκειται για πλημμέλημα!

Έτσι ο γραμματέας του τουρκικού προξενείου αφέθηκε ελεύθερος και πήρε πενθήμερη προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ ελεύθερος αφέθηκε και ο μάγειρας που διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος και θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο.

Και οι δύο τους, σύμφωνα με πληροφορίες κατέφυγαν στο τουρκικό προξενείο στην πόλη της Ρόδου, εκμεταλλευόμενοι το άσυλο!

Και ερωτώ: Άν οι συγκεκριμένοι λειτουργούσαν ως πράκτορες της Ελλάδας και τους έπιαναν οι Τούρκοι, ποια θα ήταν η τύχη τους;

Θα ήταν στα μπουντρούμια ναι ή όχι;

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*