Κιλιντσάρογλου: Στην Ελλάδα ο βασικός μισθός είναι σχεδόν τριπλάσιος από την Τουρκία

tourkia

Για «εξαθλίωση» κατηγορεί την κυβέρνηση του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο πρόεδρος του τουρκικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιντσάρογλου.

Για «εξαθλίωση» κατηγορεί την κυβέρνηση του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο πρόεδρος του τουρκικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, την ίδια ώρα που καταρρέει η τουρκική οικονομία και το τουρκικό νόμισμα συνεχίζει να υφίσταται τη μια πτώση ρεκόρ μετά την άλλη.

Με αιχμή τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ πως κακώς εξοπλίζεται η Ελλάδα, ενώ βρίσκεται σε κρίση και έχει χρεοκοπήσει, ο Κιλιντσάρογλου διερωτήθηκε πως γίνεται να μιλάνε για εξαθλίωση των Ελλήνων που λαμβάνουν τριπλάσιους μισθούς από τους Τούρκους εργαζόμενους.

«Μέχρι εχθές έλεγαν από την κυβέρνηση του Ερντογάν “Στην εξαθλίωση η Ελλάδα. Καταστράφηκε. Η Ελλάδα χρεοκόπησε. Ο βασικός μισθός στην Ελλάδα είναι 2,7 φορές πιο πάνω από την Τουρκία. Δηλαδή σχεδόν τριπλάσιος. Ποιος ζει στην εξαθλίωση;», είπε χαρακτηριστικά ο Κιλιτσντάρογλου.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*