Αχτσιόγλου: Το πρώτο ψευδές δημοσίευμα που διάβασα όταν έγινα υπουργός ήταν ότι είχα σχέση με τον Κατρούγκαλο

axtsioglou

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Έφη Αχτσιόγλου, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μητρότητα, τα ψευδή δημοσιεύματα και τα παιδικά της χρόνια.

«Η μαμά μου ήταν πολύ αρνητική στο να ασχοληθώ με την πολιτική, ο μπαμπάς μου ήταν πιο θετικός, γι’ αυτό και αυτή η εμπλοκή με δυσκόλεψε. Ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να το χωνέψει. Όταν έγινα υπουργός, δυσκολεύτηκα πολύ με τα media.

Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο από δημοσιογράφους και σου μιλάνε σαν να σε ξέρουν από πάντα, ενώ πριν από μια μέρα δεν το είχες. Ενώ μιλάς και σου μιλάνε θετικά, την επόμενη μέρα μπορεί να δεις στις εφημερίδες κάτι πολύ αρνητικό», είπε αρχικά η Έφη Αχτσιόγλου.

«Το πρώτο ψευδές δημοσίευμα που διάβασα όταν έγινα υπουργός ήταν ότι είχα κάποια σχέση με τον κ. Κατρούγκαλο»

Όσον αφορά τα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την ίδια, δήλωσε: «Το πρώτο ψευδές δημοσίευμα που διάβασα όταν έγινα υπουργός ήταν ότι είχα κάποια σχέση με τον κύριο Κατρούγκαλο. Αδυνατούσαν να αποδεχτούν μια γυναίκα νεαρής ηλικίας να μπορεί να αναλάβει κάτι τέτοιο. Και πρόσφατα γράφτηκε ότι πήγα καλά στις εσωκομματικές εκλογές επειδή είμαι η σύζυγος του γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλου. Έμαθα να τα βάζω λίγο στην άκρη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με στενοχωρούν».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για τη μητρότητα και τον γιο της: «Μου προέκυψε ως επιθυμία να γίνω μάνα, αλλά το τι σημαίνει επιθυμία το έζησα από τη στιγμή που το βίωσα και μετά. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση και κάτι για το οποίο η κοινωνία ασκεί μεγάλη πίεση στις μητέρες σήμερα. Πρέπει να αφήνουμε τις γυναίκες να κάνουν η καθεμία τις επιλογές της.

Ο γιος μου είναι 15 μηνών και είναι πολύ ζωηρός και χαρούμενος. Ανεβαίνει στα τραπέζια, θέλει να τα δοκιμάσει όλα. Είμαι άυπνη ενάμιση χρόνο, αλλά πιστεύω ότι τη δύναμη τη βρίσκουμε».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*