Υπουργός γκομενίζει τις νύχτες στο Facebook – Δεν διστάζει να στέλνει και να δέχεται φωτογραφίες

ypourgiko diorismoi

Η άνοιξη φαίνεται ότι έχει πιάσει για τα καλά υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο οποίος δείχνει να είναι ασυγκράτητος και φλερτάρει αδιακρίτως και μάλιστα στο διαδίκτυο. Στο τέλος της ημέρας και μετά από ένα κοπιαστικό πρόγραμμα στο υπουργείο, ο πρωτοκλασάτος υπουργός χαλαρώνει σερφάροντας στο διαδίκτυο.

Και επειδή λόγω των υποχρεώσεων ο ελεύθερος χρόνος του είναι ελάχιστος, ξημερώνεται μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή. Δεν διστάζει μάλιστα να απαντάει σε όλες τις θαυμάστριές του χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υψηλά ιστάμενος κυβερνητικός παράγοντας τον τελευταίο καιρό ανακάλυψε και τις βιντεοκλήσεις. Η αποκάλυψη για τον ερωτιάρη υπουργό έγινε χθες στο οικονομικό site powergame.gr και στη στήλη «The Big Mouth», όπου και περιγράφεται η… δράση του.

«Η πληροφορία (και τι πληροφορία) προέρχεται από αξιόπιστη πηγή. Από τις πλέον αξιόπιστες θα έλεγα. Υπουργός της κυβέρνησης του προέδρου Κυριάκου, από τους πρωτοκλασάτους, που έχει αυξημένο φόρτο εργασίας, τον ελεύθερο χρόνο αρέσκεται να “παίζει” με το facebook.

Μάλιστα οι “καλές” ώρες για τον υπουργό είναι οι μεταμεσονύχτιες. Ο κυβερνητικός αξιωματούχος απαντάει διαρκώς και χωρίς κανένα δισταγμό στα μηνύματα των εν Ελλάδι θαυμαστριών του. Και η φήμη που τον συνοδεύει στην πιάτσα των social media είναι ότι δρα απενοχοποιημένα. Παίζει με το πληκτρολόγιο, ενώ δεν διστάζει να στέλνει (και φυσικά να δέχεται) φωτογραφίες.

Το σημαντικό όλων έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο υπουργός απαντά, χωρίς φόβο και (πάντα) με το απαιτούμενο από τις περιστάσεις πάθος, στα μηνύματα που δέχεται. Εσχάτως, εκτός από το facebook, έχει αρχίσει να στέλνει και sms, ενώ του αρέσουν και οι βιντεοκλήσεις. Σκέτο super market επικοινωνίας το αγόρι».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*