Υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στο νομό Ιωαννίνων η σύζυγος του Κώστα Κεντέρη

Το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο Μέτσοβο όπου συνέφαγε με τον Κωνσταντίνο Τασούλα, τον Αλέκο Καχριμάνη και τους βουλευτές της ΝΔ στον νομό ενώ στο τραπέζι βρισκόταν και η κ. Εξάρχου.

Υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Ιωαννίνων θα είναι στις εθνικές εκλογές 2023 η σύζυγος του Κώστα Κεντέρη, Έλσα Εξάρχου.

Σημειώνεται ότι η κ. Εξάρχου, μαζί με τον σύζυγό της, διατηρούν τα τελευταία χρόνια ένα ξενοδοχείο «στολίδι» στο Πάπιγκο Ζαγορίου, το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa, το οποίο έχει βραβευθεί και ως το καλύτερο ορεινό θέρετρο στη Νότια Ευρώπη.

Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι έχει επιλέξει να ζήσει μακρια από τα φώτα της δημοσιότητας στα Ζαγοροχώρια ενώ η Έλσα Εξάρχου είναι μια γυναίκα που γνωρίζει καλά τον ορεινό τουρισμό και τη φιλοξενία.

Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέτσοβο
Το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο Μέτσοβο όπου συνέφαγε με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκο Καχριμάνη και τους βουλευτές της ΝΔ στον νομό ενώ στο τραπέζι βρισκόταν και η κ. Εξάρχου.

Ελσα Εξάρχου: Ένα καινούργιο ταξίδι ξεκινάει για μένα
«Ένα καινούργιο ταξίδι ξεκινάει σήμερα για μένα. Με οδηγό την αγάπη για τον τόπο μου, θα προσπαθήσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, στην σημαντική προσπάθεια που γίνεται από τον @kyriakos_ και τον @alekoskachrimanis για να δούμε την Ήπειρο εκεί που της αξίζει. Περισσότερα σύντομα …», σημείωνε λίγο αργότερα η ίδια σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*