Ξέσπασμα Ντέμη για Αυγενάκη: «Άτοπο και προκλητικό – Δεν έχει γίνει τίποτα για την πάταξη της βίας»

ntemis

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στον Λευτέρη Αυγενάκη και στις χθεσινές (7/2) δηλώσεις του, τονίζοντας:

«Είδα κάτι δηλώσεις από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον υφυπουργό Αθλητισμού. Είπε ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει έργο για την πάταξη της βίας. Δύο χρόνια να θυμίσω στον υφυπουργό ότι δεν υπάρχουν οπαδοί στα γήπεδα. Το να πεις ότι δεν υπάρχουν επεισόδια είναι άτοπο, δεν υπάρχουν οπαδοί. Δεύτερον, οι επιθέσεις και τα “ντου” είναι αμέτρητα. Κάποιες δεν τις μάθαμε και ποτέ. Μετά είπε για την διοίκηση της ΕΠΟ. Αυτό δεν πρέπει να το κολλάμε δίπλα σε ένα θλιβερό γεγονός.

Τώρα ανακαλύψαμε ότι οι σύνδεσμοι λειτουργούν χωρίς άδεια και θα παρθούν μέτρα. Και τι κάνατε τόσο καιρό; Τι κάνατε τόσο καιρό; Γιατί δεν τους έχετε κλείσει ήδη; Ας σεβαστεί εμάς που είμαστε μέσα στο ποδόσφαιρο και το αγαπάμε. Βάζει θέμα αλλαγής στην ΕΠΟ. Αυτό πρέπει να γίνει για να αλλάξουμε το ποδόσφαιρό μας, είναι άτοπο να το βάζει τώρα δίπλα σε ένα τόσο θλιβερό γεγονός. Είναι και λίγο προκλητικό. Δεν έχει γίνει τίποτα για την πάταξη της βίας τα τελευταία δύο χρόνια. Θέλει όραμα και αγάπη για το άθλημα».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*