Ξεκίνησαν τα 26α ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΙΑ υποδεχόμενοι για μία ακόμη χρονιά το αδελφοποιημένο Κυπριακό σχολείο

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και το μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του ευεργέτη Αρχιμανδρίτη ΄΄ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΟ΄΄ στο σχολικό συγκρότημα του 3ουΑγαθοβούλιου Δημοτικού Σχολείου, ξεκίνησαν τα 26 ΄΄ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΙΑ΄΄, οι αθλητικοί αγώνες που έχουν γίνει πλέον θεσμός για την πόλη των Γιαννιτσών.

Παράλληλα στην σύντομη τελετή στο σχολείο έγινε και η επίσημη υποδοχή του αδελφοποιημένου 3ου Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς Λάρνακας μέσα κλίμα συγκίνησης, ενώ στεφάνι κατέθεσαν στην προτομή του Αρχιμανδρίτη Γρηγορίου Αγαθόβουλου ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Ευστάθιος Φουντουκίδης, η διευθύντρια του σχολείου, ο Διευθυντής της Α΄βάθμιας Διεύθυνσης Πέλλας, εκπρόσωπος της Κυπριακής αποστολής και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Πέλλας.

Στην συνέχεια αντιπροσωπείες μαθητών των δύο σχολείων πήγαν στο μνημείο των κυπρίων αγωνιστών όπου έγινεκατάθεση στεφάνων και στην συνέχεια τα δύο σχολεία μετέβησαν στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Ευστάθιος Φουντουκίδης καλωσόρισε καταρχήν τους αδερφούς μας Κυπρίους, επισημαίνοντας την σπουδαιότητα και τον συμβολισμό που έχουν οι αγώνες αυτοί κάθε χρόνο για την πόλη μας, ενώ δήλωσε βαθιά συγκινημένος που επισκέφτηκε το σχολείο αυτό ως δήμαρχος, ένα σχολείο στο οποίο και ο ίδιος φοίτησε ως μαθητής.

Στο πλαίσιο της τελετής ο Δήμαρχος Πέλλαςείχε σύντομη συνομιλία με την διευθύντρια του Κυπριακού σχολείου. Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μάγγος και ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Α΄βάθμιαςΔημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Κατσαμπέρης.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*