Βελόπουλος σε Γεωργιάδη: “Παρακαλούσες τον Σαμαρά να κατέβεις στις εκλογές – Όταν σε φτύνουν, νομίζεις ότι βρέχει”

Το «κόκκινο» έπιασε η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, επί προσωπικού αλλά και πρότερου δεξιού βίου.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος που ζήτησε τον λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού λέγοντας «σε ό,τι αφορά τον κ. Γεράκη, σε δημοσκόπηση στις 16-18 Μαΐου έδινε ποσοστό στην Ελληνική Λύση 3%! Είστε εθισμένοι στο ψέμα. Κ. υπουργέ, έχετε μια πρεμούρα να υπερασπίζεστε τον Αλαφούζο. Υπουργός είπε εδώ μέσα ότι όποια ώρα θέλει παίρνει τηλέφωνο τον καναλάρχη. Οποία τιμή!

Ρωτήστε τον κ. Αλαφούζο πόσες φορές αρνήθηκα να πάω στον ΣΚΑΪ γιατί σέβομαι την προσωπικότητά μου. Δεν πηγαίνω στο κανάλι που με λοιδορούν. Και η στάση μου αυτή είναι έντιμη και διαρκής. Δεν είναι στιγμιαία.

Αλλά τι να πω στον άνθρωπο που ζητούσε από τον Τόμσεν να μην του πάρει τη δόξα για τις απολύσεις εργαζομένων;».

Συνέχισε, δε, λέγοντας: «Κλείνοντας θα διαβάσω μια δήλωση: “Η ΝΔ είναι η ντροπή της δεξιάς. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε ιδεολογική συγγένεια με αυτό το γελοίο τσίρκο (τη ΝΔ). Αν είσαι βαθύπλουτος γόνος (εννοεί τον Μητσοτάκη) ανήκεις σε αυτή την κατηγορία εκείνων που δεν χρειάζεται να εργάζονται ποτέ στη ζωή τους. Ο Σαμαράς είναι όχι απλώς κατώτερος των περιστάσεων, αλλά ελάχιστος, είναι ανύπαρκτος”. Αυτά τα είπε ο κ. Γεωργιάδης. Αν το έλεγα εγώ αυτό, δεν θα δεχόμουν να πάω να δουλέψω σε ένα τέτοιο μαγαζί».

Γεωργιάδης σε Βελόπουλο: “Εάν ήξερα ότι έχετε τόσο πόνο να βγείτε στον ΣΚΑΪ, θα έπαιρνα τηλέφωνο κάποιους δημοσιογράφους να σας βγάλουν”

Απαντώντας ο Άδωνις Γεωργιάδης στα πυρά του Κ. Βελόπουλου που έκανε παρέμβαση σχετικά με το νομοσχέδιο του υπ. Υγείας, είπε ότι «εάν ήξεραν ότι έχετε τόσο πόνο για να βγείτε στον ΣΚΑΪ, θα έκανα τα πάντα για να βγείτε, θα έπαιρνα τηλέφωνο κάποιους δημοσιογράφους να σας βγάλουν». Και συνέχισε: «Τα μούτρα μου καλά τα βλέπω, τα διατηρώ, αλλά αυτά είναι γούστα». «Καταφέρατε να πείσετε όχι μόνο την κοινωνία αλλά και τα κοινοβουλευτικά κόμματα για τις παλαβές θεωρίες περί μπαζώματος», είπε αναφερόμενος στο δυστύχημα των Τεμπών.

“Παραμένεις το ίδιο φαιδρός όπως πάντα”

Ο κ. Γεωργιάδης παρατήρησε ότι για όλα μίλησε ο κ. Βελόπουλος εκτός από την ουσία του νομοσχεδίου και απάντησε σχετικά με τον Μπλέτσα (σ.σ. διορίστηκε νέος διοικητής της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφαλειας): «Έχει κάνει μια ανάρτηση κατά Καραμανλή, εάν το σωστό είναι για μια κυβέρνηση να επιλέγει τους κατάλληλους ανθρώπους και όχι φίλους, μόνο μπράβο πρέπει να μας πείτε. Παραμένεις το ίδιο φαιδρός που ήσουν πάντα», είπε και συνέχισε «30 δισ. τον χρόνο δίνουμε για συντάξεις, οι Νορβηγοί μετά από 30 χρόνια εξορύξεων έχουν μαζέψει 1 δισ. ευρώ. Ακόμα και ο λαϊκισμός έχει κάποια όρια. Για να πάρετε μια μονάδα παραπάνω στις ευρωεκλογές να υπόσχεστε στους συνταξιούχους πράγματα που δεν γίνονται, ανοησίες λέτε».

Βελόπουλος σε Γεωργιάδη: «Όταν σε φτύνουν, νομίζεις ότι βρέχει»

Στη συνέχεια και πάλι ζητεί τον λόγο ο Κ. Βελόπουλος, με την κόντρα να κορυφώνεται καθώς είπε: «Κ. Γεωργιάδη, εγώ δεν μπήκα τότε στην κυβέρνηση Σαμαρά, γιατί εγώ αρνήθηκα, επειδή από τότε ζητούσα να γίνει ΑΟΖ και δεν την όριζε. Αλλά εσύ όταν σε φτύνουν νομίζεις ότι βρέχει. Ο άνθρωπος που παρακαλεί να εκλιπαρεί και αγκαλιάζει οποιονδήποτε πολιτικό αρχηγό για να τον κάνει βουλευτή, δείχνει εμένα!».

Η ΝΔ είναι η ντροπή της δεξιάς. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε ιδεολογική συγγένεια με αυτό το γελοίο τσίρκο (τη ΝΔ)”. Αυτή είναι η απάντησή μου σε σένα, που είσαι ο λασπολόγος, ο υβριστής, ο συκοφάντης και ο γλείφτης του συστήματος!».

“Παρακαλούσες τον Σαμαρά να κατέβεις στις εκλογές”

Τον λόγο πήρε και πάλι ο υπουργός Υγείας για να απαντήσει «εάν αρχίσω να αναφέρω τις δηλώσεις σου κατά της ΝΔ πριν από το 2014 θα βρω χίλιες, ποιος ξέρει καλύτερα από μένα πως παρακαλούσες τον Αντώνη Σαμαρά να κατέβεις στις εκλογές, σε έκοψε ο Σαμαράς. Εμένα δεν μπορείς να με κοροϊδέψεις. Εγώ σε ξέρω όταν με βλέπεις να είσαι προσεκτικός. Παρακαλούσες και σε κόψανε από το ψηφοδέλτιο. Εγώ σε ξέρω πάρα πολύ καλά, αμφιβάλλω ακόμη και αν είχες και φίλο μέσα στο τρένο».

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*