Βελόπουλος: Πρέπει να υπάρξει αναδιάταξη της οικονομίας μέσα από ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης

velopoulos maskes

Την ανάγκη να υπάρξει αναδιάταξη της οικονομίας μέσα από ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης επεσήμανε σήμερα από τα Χανιά, πρώτο σταθμό της επίσκεψης του στην Κρήτη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, « Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει ρότα. Να αλλάξουμε ρότα σε επίπεδο παραγωγικής διαδικασίας».

Σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο πρέπει να υπάρξει τόνωση της παραγωγικής διαδικασίας με μέτρα και δράσεις ενίσχυσης του πρωτογενή τομέα.

«Η Ελληνική Λύση διαθέτει ένα πλήρες σχέδιο. Ένα σχέδιο τομή για την ελληνική οικονομία. Θα αναδιατάξουμε την οικονομία μας, δεν γίνεται διαφορετικά» τόνισε, χαρακτηρίζοντας λάθος την εξάρτηση της χώρας μόνο από τον τουρισμό, ενώ μίλησε μεταξύ άλλων για εγκληματικά, όπως τα χαρακτήρισε, λάθη των κυβερνώντων στο θέμα του τουρισμού και των εμπορικών και επαγγελματικών επιχειρήσεων.

Μιλώντας ειδικά για την Κρήτη, υποστήριξε ότι με ευθύνη των κυβερνήσεων το νησί δεν έχει εκμεταλλευτεί τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα.

Σχολιάζοντας την διαδικασία του εμβολισμού του πληθυσμού επανέλαβε τις θέσεις του κόμματος του και τις επιφυλάξεις του για την αποτελεσματικότητα και την αναγκαιότητα των εμβολίων, χαρακτηρίζοντας τα υπόλοιπα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου ως τα κόμματα του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφερόμενος σε δημοσίευμα εφημερίδας που αφορά τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας τόνισε ότι, «η μόνη λύση για αυτή την ιστορία είναι να ασχοληθεί η δικαιοσύνη».

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο κ Βελόπουλος υποστήριξε ότι η κόντρα μεταξύ των κομμάτων είναι ψεύτικη καθώς όπως είπε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ και στο κοινοβούλιο και εκτός από αυτό συνεργάζονται και συγκυβερνούν, όπως είπε, στην παρούσα στιγμή εκτιμώντας ότι αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να αποδοκιμάσουν τα κόμματα αυτά.

«Εμείς είμαστε απέναντι σε όλους αυτούς, απέναντι στα ψέματα, απέναντι στην μικροπολιτική», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι, «εμείς αντιπαρατιθέμεθα με αυτά τα κόμματα στο κοινοβούλιο, με επιχειρήματα, με σχέδιο και πρόγραμμα».

Από τα Χανιά ο κ. Βελόπουλος επανέλαβε την πρόταση του για σύσταση συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

Ακόμα, εξέφρασε την αντίθεση στην ανάπτυξη ανεμογεννητριών υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο είναι έγκλημα προς το περιβάλλον.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στα Χανιά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο, τη δημοτική αγορά και στο παλιό λιμάνι της πόλης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και πολίτες.

Το βράδυ θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος του και αύριο Παρασκευή θα επισκεφθεί το Ηράκλειο.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*