Τζαμτζής: Η προστασία της ζωής παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας

tzamtzis
Με την τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας σε κόμβους και γέφυρες του Νομού Πέλλας ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις σε τμήματα του οδικού δικτύου που ήταν σκοτεινά ή κακοφωτισμένα, έργο συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00 ευρώ.
Ήδη έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτροφώτιση με την εγκατάσταση καλαίσθητων σιδηροϊστών ύψους 9 ή 12 μέτρων σε επτά οδικούς κόμβους της Εθνικής Οδού Έδεσσας – Φλώρινας και των Επαρχιακών οδών Αραβησσού – Γιαννιτσών και Εξαπλατάνου – Αραβησσού καθώς και σε 11 γέφυρες στις περιοχές Αψάλου – Πολυκάρπης, Αψάλου – Όρμας, Αψάλου – Λουτρών Πόζαρ, Αριδαίας – Εξαπλατάνου, Μαυροβουνίου – Λιποχωρίου, Μαυροβουνίου – Σκύδρας, Προφήτη Ηλία, Χρυσής και Αριδαίας – Λουτρακίου. Το νέο σύστημα αναχαίτισης οχημάτων εξασφαλίζει τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές συγκράτησης των οχημάτων, λαμβάνοντας υπόψη την κυκλοφοριακή ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την προστασία των ιστών φωτισμού.
«Ενισχύουμε ουσιαστικά την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο ευθύνης μας, για τη διευκόλυνση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής μας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τις τεχνικές μας υπηρεσίες», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής επιβλέποντας, το πρωί, την εξέλιξη των εργασιών.
«Η προστασία της ζωής παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να επενδύουμε, με στοχευμένες δράσεις και χρήσιμα έργα υποδομών».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*