Τζαμτζής για τις χθεσινές βροχοπτώσεις: Να ευχαριστήσω την Δήμαρχο Σκύδρας

skydra

Επειδή χθες με την καταρρακτώδη βροχή, μαζί με την Υποδιευθύντρια των Τεχνικών υπηρεσιών, μέχρι αργά το μεσημέρι ήμασταν σε προβλήματα στο Εθνικό οδικό δίκτυο, θέλω έστω και με καθυστέρηση μιας μέρας, να ευχαριστήσω την Δήμαρχο Σκύδρας για την βοήθειά της στην επίλυση προβλήματος στον κόμβο της ΚΟΝΕΞ στην Σκύδρα, καθαρίζοντας τα χώματα στο πλάι του δρόμου σε σημείο που κρατούσε νερά.
Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, θέλει την συνεργασία όλων των Δημάρχων, διότι όλοι πιστεύω ότι προσπαθούμε να προσφέρουμε στους πολίτες της Πέλλας.
Στα πλαίσια αυτά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, πέρα από τα έργα ευθύνης της που έχει πραγματοποιήσει, όπως ασφαλτοστρώσεις στους οικισμούς Ριζού και Σεβαστειανών, φωτισμοί όπως του κόμβου Καλής, Μαυροβουνίου, συνεχείς αντικαταστάσεις λαμπτήρων,διαγραμμίσεις κλπ., έχει προγραμματίσει και πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Σκύδρας τα εξής:
1.Ανάπλαση αθλητικών εγκαταστάσεων στην Τ.Κ. Μαυροβουνίου, 30.000 ευρώ το οποίο ολοκληρώθηκε.
2.Ασφαλτόστρωση και εργασίες συντήρησης τμήματος οδού Λουτρουχωρίου-όρια Δήμου Σκύδρας 250.000 ευρώ. Είναι στην σύνταξη της μελέτης.
3.Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού στην Τ.Κ. Ριζού 255.000 ευρώ. Το έργο είναι προς δημοπράτηση.
4.Εργα αναβάθμισης της Λαϊκής Αγοράς της Σκύδρας 40.000 ευρώ. Ολοκληρώθηκε.
5.Έργο ανάπλασης πέριξ της επαρχιακής οδού Σκύδρας-Σεβαστειανών, εντός ορίου απαλλοτρίωσης 60.000 ευρώ. Ολοκληρώθηκε.
6.Διαμόρφωση λεβητοστασίου Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Άσπρου Δήμου Σκύδρας 5.000 ευρώ. Προς δημοπράτηση.
Τέλος, με μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (γκρέιντερ, μπουλντόζα), που σας τα παραχωρεί, κάνετε έργα στον Δήμο Σκύδρας, όπως διανοίξεις οδών, βελτίωση αγροτικών δρόμων κλπ.
Όλα τα παραπάνω έργα, είναι αρμοδιότητας του Δήμου Σκύδρας, αλλά τα υλοποιεί και τα χρηματοδοτεί η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, η Αντιπεριφέρεια Πέλλας όπως λέτε.
Να τα λέμε και αυτά…

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*