Τζάκρη: Μαζί, κρατάμε την Πέλλα δυνατή και προοδευτική.

tzakri thodora

Από ενθουσιασμό και μαζικότητα χαρακτηρίζονται οι δεκάδες συναντήσεις, επισκέψεις και ανοικτές εκδηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει η υποψήφια Βουλευτής Ν. Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ κα Θεοδώρα Τζάκρη σε κάθε σημείο του νομού.

Κοινή διαπίστωση όλων είναι η ανάγκη να έχει η Πέλλα δυνατή φωνή και εκπροσώπηση και στην επόμενη Βουλή.

Σε όλες τις συναντήσεις και εκδηλώσεις η κα Τζάκρη συνομιλεί με τους πολίτες και εξηγεί αναλυτικά τα βασικά ερωτήματα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, ενώ σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει άμεση επικοινωνία με Υπουργούς και στελέχη του κρατικού μηχανισμού για επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων.

Παράλληλα η κα Τζάκρη έχει συναντηθεί και με πολλές ομάδες εργαζομένων και επαγγελματικών κλάδων στην Έδεσσα, τα Γιαννιτσά, τη Σκύδρα και την Αριδαία.

Στις συναντήσεις αυτές αναλύονται οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης σε κάθε κλάδο ξεχωριστά, καθώς και οι παρεμβάσεις που ήδη έγιναν, αλλά και όσες περιέχονται στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία.
Μιλώντας σχετικά η κα Τζάκρη ανέφερε:
«Ήρθε η στιγμή να αποφασίσουμε. Να βάλουμε κάτω τα πράγματα και να δούμε που ήμασταν το 2014 και που βρισκόμαστε σήμερα. Κυρίως όμως έφτασε η στιγμή να αποφασίσουμε για τι Ελλάδα θέλουμε. Μια χώρα παραδομένη στους ξένους, τις αγορές και τα συμφέροντα που χρόνια λυμαίνονται τον τόπο μας; Ή να παραμείνουμε αφεντικά της χώρας και του τόπου μας;

Είμαι σίγουρη ότι δεν θα κάνουμε το λάθος να πετάξουμε στα σκουπίδια τους κόπους και τις θυσίες μας.
Είμαι σίγουρη ότι θα κρατήσουμε την Πέλλα δυνατή και προοδευτική.
Είμαι σίγουρη ότι, μαζί, θα συνεχίσουμε τον αγώνα για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας.
Γι αυτό αγωνίζομαι και γι αυτό ζητώ την στήριξή σας και σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές.
Για την Πέλλα μας. Γιατί για μένα: Πρώτα η Πέλλα!»

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*