Το στοίχημα της επόμενης ημέρας για το Δήμο Θεσσαλονίκης

Οι φετινές εκλογές για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Θεσσαλονίκης, γίνεται σε μία συγκυρία έντονων πολιτικών και κοινωνικών αλλαγών στην ελληνική δημόσια σφαίρα.
Η συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για την πόλη της Θεσσαλονίκης, να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και κυρίως σε μία διαδικασία αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.
Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να παραμένει ούτε φτωχός συγγενής της Αθήνας, ούτε μία πόλη υποσχέσεων και εγκαινίων. Χρειαζόμαστε ένα Δήμαρχο και μία πραγματική Δημοτική Ομάδα που θα ξέρει να διεκδικεί, να φέρνει αποτελέσματα και να βάζει υψηλούς στόχους που θα μπορεί όμως να τους επιτυγχάνει.
Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης σήμερα, έχει ανάγκη την ύπαρξη μίας Δημοτικής Αρχής, με ρεαλιστικό πρόγραμμα και λόγο, με πρόσωπα που να μπορούν να μιλήσουν στην καρδιά και την ψυχή των πολιτών.
Αυτό που χρειάζεται η πόλη είναι μία ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική δημοτική ομάδα, που θα σέβεται την πολιτική προέλευση των στελεχών της, αλλά θα βάλει σε προτεραιότητα την ίδια την πόλη και τις ανάγκες της, και όχι τις κομματικές ανασφάλειες για το τι χρώμα θα βαφτεί ο χάρτης το βράδυ των εκλογών.
Μέσα σε αυτό το πολιτικό πλαίσιο, οι στηρίξεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ στους κκ Ζέρβα και Πέγκα, σε συνδυασμό ότι τα παραπάνω στοιχεία που θα αναζητούσα σε έναν Δήμαρχο τα εντοπίζω σε συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο, αποτελούν τους βασικούς παράγοντες της στήριξης μου στον Stelios Aggeloudis και την Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη.
Εύχομαι και πιστεύω ότι η Θεσσαλονίκη, με Δήμαρχο τον Στέλιο Αγγελούδη θα αλλάξει πρόσωπο. Ότι θα σταθούμε στα όποια θετικά των προηγούμενων Δημάρχων και θα χτίσουμε πάνω σε αυτά για μία πιο αξιοπρεπή και ανθρώπινη Θεσσαλονίκη.
Ευριβιάδης Ελευθεριάδης
Γραμματέας Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ά Θεσσαλονίκης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*